Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έκπληξη για τον πάγκο του Ολυμπιακού - Όνομα που τον έχει "πληγώσει" - "Παίζει" και παλιός γνώριμος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-04 13:02:00

Έκπληξη για τον πάγκο του Ολυμπιακού - Όνομα που τον έχει "πληγώσει" - "Παίζει" και παλιός γνώριμος!

Sportdog Team
Έκπληξη για τον πάγκο του Ολυμπιακού - Όνομα που τον έχει "πληγώσει" - "Παίζει" και παλιός γνώριμος!

Στην λίστα των Πειραιωτών για τον επόμενο προπονητή βρίσκεται και ένα όνομα που έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν και το οποίο έχει "πληγώσει" αρκετές φορές τον Ολυμπιακό. Στους υποψήφιους και ένας παλιός γνώριμος.

Η προπονητολογία στον Ολυμπιακό καλά κρατεί και θα κρατήσει αρκετά, μετά την αποχώρηση του Μίτσελ και μέχρι οι Ερυθρόλευκοι να βρουν τον κατάλληλο να οδηγήσει την ομάδα από το καλοκαίρι και μετά (προς το παρόν στον πάγκο θα κάτσει ο Ζοσέ Ανιγκό).

Ανάμεσα στα διάφορα ονόματα που ακούστηκαν και για τα οποία σας μετέφερε το ρεπορτάζ το Sportdog, βρίσκεται και ένα που έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν και δεν είναι άλλο από αυτό του Μπαράκ Μπακάρ της Μακάμπι Χάιφα.

Σύμφωνα με το "Sport5.co.il", ο 43χρονος Ισραηλινός προπονητής είναι υποψήφιος για τον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς θεωρείται ιδιαίτερα ανερχόμενος και μάλιστα το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα και για την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα.

"Ο Μπακάρ είναι υποψήφιος για την ελληνική ομάδα και όχι για πρώτη φορά", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα από το Ισραήλ, στο οποίο υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω τεχνικός είχε βρεθεί ξανά στο "στόχαστρο" των Πειραιωτών και το περασμένο καλοκαίρι, με τον Κριστιάν Καρεμπέ μάλιστα, να τον αποθεώνει σε δηλώσεις του τότε.

«Είχαμε ενδιαφερθεί για αυτόν. Συνεχίζουμε να έχουμε τα μάτια μας πάνω του, επειδή έπαιξε εναντίον μας πολλές φορές και απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουμε αντιμετωπίσει. Έχει βρεθεί στο στόχαστρό μας εδώ και καιρό, αλλά δεν είναι διαθέσιμος», ήταν τα λόγια του αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Θυμίζουμε ότι ο Μπακάρ είχε "πληγώσει" δύο φορές τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, αφού είναι αυτός που τον απέκλεισε το περασμένο καλοκαίρι στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη με 4-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης" (1-1 το πρώτο ματς) με τη Μακάμπι Χάιφα, με συνέπεια να φύγει τότε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Επιπλέον, ήταν τεχνικός και στη Χάποελ Μπερ Σεβά όταν έβγαλε νοκ άουτ τους Ερυθρόλευκους στα playoffs του Champions League της σεζόν 2016-17, με την αναμέτρηση στο Φάληρο να λήγει 0-0, ενώ η ρεβάνς ήρθε 1-0 υπέρ των Ισραηλινών.

Σενάρια και για Καμπιάσο από την Ιταλία

Τις τελευταίες ώρες εκτός από το όνομα του Μπακάρ ήρθε στην επικαιρότητα και αυτό ενός παλιού γνώριμου των Πειραιωτών, του Εστέμπαν Καμπιάσο.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο σχολίασε την πιθανότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Αργεντινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, προκειμένου να εργαστεί για πρώτη φορά ως προπονητής (τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως σχολιαστής).

"Αυτό είναι μόνο ένα σενάριο", αναφέρει στο δημοσίευμα ο Ντι Μάρτζιο, ενώ γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο ότι ο Καμπιάσο αγαπήθηκε από τους φίλους των Πειραιωτών όταν αγωνίστηκε με τη φανέλα τους (2015-2017), καθώς και στην εφετινή κακή πορεία του ελληνικού συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Τα δύο πρώτα ονόματα για τον πάγκο του Ολυμπιακού - Τζενάρο Γκατούζο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags