Facebook Pixel Παλαίμαχος του ΠΑΟΚ ρίχνει... καρφιά σε Λουτσέσκου - "Δεν λέγονται αυτά" - Αυτό το πρόβλημα του Ολιβέιρα
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-04 17:25:00

Ο Χρήστος Δημόπουλος ρίχνει... καρφιά σε Λουτσέσκου - "Δεν λέγονται αυτά" - Αυτό το πρόβλημα του Ολιβέιρα

Sportdog Team
Ο Χρήστος Δημόπουλος ρίχνει... καρφιά σε Λουτσέσκου - "Δεν λέγονται αυτά" - Αυτό το πρόβλημα του Ολιβέιρα

Ο Χρήστος Δημόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον «φάκελο γκολ» στον ΠΑΟΚ, τον Νέλσον Ολιβέιρα και αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία από την εποχή που ήταν πρόεδρος ο Πέτρος Καλαφάτης.

Φοβερές ατάκες από τον Χρήστο Δημόπουλο ενόψει του ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ!

«Διαφωνώ με την δήλωση Λουτσέσκου ότι οι άλλες ομάδες είναι πιο έτοιμες για το πρωτάθλημα. Δεν λέγονται τέτοιες κουβέντες. Ο κόσμος λέει αφού δεν το πιστεύει αυτός εμείς τι να πάμε στα επόμενα παιχνίδια, τι να δούμε; Από έναν προπονητή δεν λέγονται αυτά. Σαν να βγει στον Παναθηναϊκό ο Γιοβάνοβιτς και πει δεν πάμε για το πρωτάθλημα. Βγάζει ηττοπάθεια στους παίκτες. Ο κόσμος τι θα πει;» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον Ολιβέιρα:

«Εδώ και ένα μήνα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μέχρι την Λεωφόρο που σκόραρε είχε το γκολ. Εγώ θα τον κρατούσα και θα έπαιρνα και έναν επιθετικό που να είναι εύκολος στο γκολ. Είναι και η ψυχολογία του Ολιβέιρα... Για μένα πρέπει να τον κρατήσει και αν θέλει κάτι παραπάνω να αποκτήσει έναν ακόμη που θα κάνει ένα γκολ στις δύο ευκαιρίες. Αλλά αν δεν παίζει όλη η ομάδα... Είδατε με την ΑΕΚ τρώει το γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Φάνηκε σαν να θέλει η ΑΕΚ περισσότερο το ματς από τον ΠΑΟΚ. Ο Ίνγκασον ήταν εκνευρισμένος.»

Για τον θάνατο του Πέτρου Καλαφάτη: «Με αυτούς τους ανθρώπους πήραμε πρωτάθλημα. Με Παντελάκη, Κασιμάτη και Καλαφάτη. Ήταν ηγέτης, ασχολήθηκε την χρονιά του πρωταθλήματος. Ήταν καλός άνθρωπος. Παίζαμε στις Σέρρες με τον Ολυμπιακό και μας έταξε ένα... παπάκι σε κάθε γκολ. Κερδίσαμε 6-1. Εγώ τα πήρα σε χρήματα. Στεναχωρήθηκα τώρα που μου το είπες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβγαλε αποστολή για το Φάληρο ο Λουτσέσκου - Αυτούς άφησε εκτός - Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του! (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags