Facebook Pixel Γιάννης Καραλής: "Χτύπημα" Καραλή για το ταξίδι της ΑΕΚ στο Βελιγράδι - "Ό,τι μεγαλύτερο έχει κάνει ελληνική ομάδα" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-07 16:35:00

"Χτύπημα" Καραλή για το ταξίδι της ΑΕΚ στο Βελιγράδι - "Ό,τι μεγαλύτερο έχει κάνει ελληνική ομάδα" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Χτύπημα" Καραλή για το ταξίδι της ΑΕΚ στο Βελιγράδι - "Ό,τι μεγαλύτερο έχει κάνει ελληνική ομάδα" (ΦΩΤΟ)

Μέρα μνήμης για την Ένωση είναι η 7η Απριλίου μιας και μια τέτοια πριν 24 χρόνια αγωνίστηκε στο βομβαρδισμένο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν με στόχο να σταματήσουν οι επιθέσεις του ΝΑΤΟ κατά της Σερβίας.

Γιάννης Καραλής: Ημέρα μνήμης είναι για την ΑΕΚ η 7η Απριλίου μιας και πριν 24 χρόνια η αποστολή της Ένωσης έφτανε στο βομβαρδιζόμενο από το ΝΑΤΟ Βελιγράδι, ώστε να αγωνιστεί σε φιλικό αγώνα με την Παρτιζάν σε σκοπό να σταθεί δίπλα στον σερβικό λαό, αλλά και να "φωνάξει" ότι πρέπει να σταματήσουν οι επιθέσεις, κάτι που θυμήθηκε και ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ που μέσω ανάρτησης έκανε γνωστά όσα βίωσε εκεί.

" Αλληλεγγύη. Στους Σέρβους. Ενάντια στον πόλεμο. Στους Αμερικανικούς βομβαρδισμούς. Στο ΝΑΤΟ. Μια ιδέα του Δημήτρη Μελισσανίδη, που υλοποιήθηκε από τους παίκτες και το προπονητικό της τημ, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στις φωτογραφίες πιο πάνω:

-Με τη φανέλα του Tomic (φωτο-2,η μοναδική που έχω, ο ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΣ, από το ταξίδι)) σουβενίρ ΖΩΗΣ, που δώρισα φέτος, πολύ περήφανος, για το Μουσείο της ΑΕΚ (φωτο-1)

-Το…σακουλάκι της ΥΠΕΡΗΦΆΝΕΙΑΣ (φωτο 4-5). Ενώ τους βομβάρδιζαν μας ετοίμασαν… δώρα: λαβαράκι, πιν, σημειωματάριο με στυλό, σπίρτα και κονκάρδα. Και ημερολόγιο!

Και βέβαια η διαπίστευση (του…SUPERSPORT), η κάρτα επιβίβασης για Βουδαπέστη, ένα εισιτήριο αγώνα και ένας “στόχος Παρτιζάνικος” (φωτο-3).

Ανεκτίμητα κειμήλια ζωής, ασύγκριτα, άφθαρτα στον χρόνο…

Υ.Γ Ο,τι μεγαλύτερο έχει κάνει Ελληνική ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας. Και ευρωπαϊκό κύπελλο (…λέμε τώρα) δεν το ξεπερνάει!

Υ.Γ1 Μαζί μας ήταν και η επιτομή της ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑΣ. Ο “1ος Παρτιζάνος της Ευρώπης”, ο Μανώλης Γλέζος (RIP

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags