Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Γι’ αυτό σκέφτηκε τον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός - Οι πρώτες αποφάσεις Μαρινάκη - "Σκάνε" νέες αποχωρήσεις!
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-11 15:30:00

Γι’ αυτό σκέφτηκε τον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός - Οι πρώτες αποφάσεις Μαρινάκη - "Σκάνε" νέες αποχωρήσεις!

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό σκέφτηκε τον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός - Οι πρώτες αποφάσεις Μαρινάκη - "Σκάνε" νέες αποχωρήσεις!

Τι ισχύει με τον Πορτογάλο και τι ψάχνουν στο Λιμάνι ενόψει της επόμενης σεζόν. Τι... λείπει από τον σύλλογο, γιατί έπεσε στο τραπέζι το όνομα του κόουτς, πώς μπορεί να φύγει από το Κατάρ και οι αλλαγές που θα γίνουν το καόκαίρι.

Ολυμπιακός: Σαν... κεραυνός έσκασε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, η είδηση ότι ο Πέδρο Μαρτίνς "παίζει" να επιστρέψει στον Ερυθρόλευκο πάγκο. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποχώρησε το καλοκαίρι λόγω του αποκλεισμού του Ολυμπιακού από τα προκριματικά του Champions League και, πλέον, κάθεται στον πάγκο της Αλ Γκαράφα στο Κατάρ.

Η ομάδα του Κατάρ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά, με τον Μαρτίνς να έχει συμβόλαιο μαζί της μέχρι το 2024, ωστόσο όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr και ο Ευάγγελος Μίχος την Κυριακή, είναι πολύ πιθανό ο Πορτογάλος το καλοκαίρι να αποχωρήσει και ήδη μάλιστα ο γνωστός ατζέντης Ζάχαβι, τον «σπρώχνει» και στη Φενέρ.

Τι ισχύει όμως με τον Ολυμπιακό και ποια τα δεδομένα για πιθανή επιστροφή του, η οποία διαψεύστηκε κατηγορηματικά από την ΠΑΕ. Η αλήθεια είναι λοιπόν ότι ο Πορτογάλος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον σύλλογο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκτιμά ιδιαίτερα τις προπονητικές του ικανότητες.

Επιπλέον, δεν θα είναι υπερβολικό αν πούμε πως φέτος στο Λιμάνι… αναπόλησαν την ηρεμία που υπήρχε στο σύλλογο με τον Μαρτίνς στον πάγκο, ο οποίος εκτός από νίκες και επιτυχίες εντός γηπέδου, είχε και τον έλεγχο στα αποδυτήρια, κυρίως στις πρώτες του χρονιά.

Η διοίκηση άλλωστε κατάλαβε πως το φετινό καλοκαίρι και μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου προπονητή έγιναν πολλά λάθη και για να επιστρέψει σε τροχιά πρωταθληματισμού, θα πρέπει να επιστρέψει ο σύλλογος στην… ηρεμία που υπήρχε μέχρι πρότινος.

Πάμε τώρα στα δεδομένα μιας ενδεχόμενης επιστροφής. Ο Μαρτίνς όντως αρέσει στο Λιμάνι, χωρίς να αποτελεί πρώτη επιλογή αυτή τη στιγμή όμως και ο δρόμος για να φύγει από το Κατάρ είναι ανοιχτός, παρά το ενεργό συμβόλαιό του.

Ωστόσο, για να γυρίσει ο Μαρτίνς ζητά εγγυήσεις και να φύγουν άνθρωποι, με τους οποίους δεν κατάφεραν να συνεργαστούν στην τελευταία σεζόν του. Με λίγα λόγια θέλει να είναι το αφεντικό. Ακόμα και να μην έρθει πάντως ο Πέδρο Μαρτίνς, πάλι θα υπάρξουν αλλαγές στον Ολυμπιακό και μάλιστα μεγάλες, καθώς το έχει αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξήλωμα και χτίσιμο από την αρχή ο Ολυμπιακός - Θέλει... Καπέλλο - Ανταγωνιστικός στην Ελλάδα σε 3 χρόνια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags