Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Αρπάζει" από Γιουβέντους... 19χρονο Ιμπραΐμοβιτς ο Ολυμπιακός - "Έχει το γκολ, καλός με το κεφάλι" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-12 10:00:00

"Αρπάζει" από Γιουβέντους... 19χρονο Ιμπραΐμοβιτς ο Ολυμπιακός - "Έχει το γκολ, καλός με το κεφάλι" (Vid)

του Γιώργου Κτενά
"Αρπάζει" από Γιουβέντους... 19χρονο Ιμπραΐμοβιτς ο Ολυμπιακός - "Έχει το γκολ, καλός με το κεφάλι" (Vid)

Όνομα-έκπληξη για τους Πειραιώτες και σε εξαιρετική τιμή. Στο Λιμάνι έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως εκτός από μεταγραφές... Χάμες και Μαρσέλο, προσπαθούν και επενδύουν πάντα και σε νεαρούς παίκτες, που μπορούν μελλοντικά να αποφέρουν πολλά για τον σύλλογο. Ποιος είναι λοιπόν ο 19χρονος που εξετάζουν από την Τουρκία;

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο των Ερυθρόλευκων αλλά και άλλων σημαντικών ομάδων, όπως και των μεγάλων τουρκικών φέρεται να βρίσκεται ο Εφεκάν Μπαρλίκ - Ο 19χρονος επιθετικός που στην Τουρκία παρομοιάζουν με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά ο τρόπος που παίζει στην επίθεση θυμίζει περισσότερο τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Ο Μπαρλίκ ανήκει στην Μπασάκσεχίρ, και, φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στην Ουσάκ Σπορ, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Τουρκίας. Τα ρεπορτάζ από την Τουρκία θέλουν τις Γιουβέντους, Γαλατασαράι, Φενέρμπαχτσε, και Ολυμπιακό να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του. Ειδικά, μάλιστα, για την Γηραιά Κυρία υπάρχει η σημείωση ότι έχει στείλει ανθρώπους της να τον παρακολουθήσουν πολλές φορές.

Στα δέκα φετινά παιχνίδια έχει σκοράρει έξι φορές, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό. Ακόμα, είναι διεθνής με την U17 της Τουρκίας και η τιμή του αυτή τη στιγμή στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο δεν είναι πάνω από τις 100-150.000 ευρώ.

Το sportdog επικοινώνησε με Γιώργο Κουλή, δημοσιογράφο που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο στην Τουρκία, για αν όντως ο Ολυμπιακός μπορεί να ενδιαφερθεί για μια τέτοια περίπτωση.

"Καλές εμφανίσεις στην Τουρκία - Επαφή με το γκολ, καλός με το κεφάλι - Να πάει δανεικός ή να μείνει στη β΄ ομάδα"

"Θα μπορούσε να είναι μια κίνηση για το μέλλον. Έχει καλό όνομα στην Τουρκία, με καλές εμφανίσεις, έχει μπει στο στόχαστρο κορυφαίων ομάδων τής Τουρκίας και υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες άλλων πρωταθλημάτων. Έχει καλή επαφή με το γκολ, είναι καλός και με το κεφάλι", ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Σίγουρα θα θέλει χρόνο προσαρμογής στον Ολυμπιακό, αν έρθει. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα παιδί 19 ετών. Αν αποκτηθεί, θα πρέπει να δοθεί δανεικός για να ψηθεί. Ή να πάει στη δεύτερη ομάδα για να μπει στον ρυθμό του Ολυμπιακού, όπως έχει συμβεί με τόσους παίκτες".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκούπα και φαράσι στον Ολυμπιακό - Στα VIP του Γ. Καραϊσκάκης ο νέος προπονητής - Φέρτε Έλληνες!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags