Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σαφάρι" Μαρινάκη για προπονητή - Τι ζήτησε ο Γκατούζο - Ποιον στέλνουν οι Ιταλοί και η πρόταση... έκπληξη! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-18 08:16:00

"Σαφάρι" Μαρινάκη για προπονητή - Τι ζήτησε ο Γκατούζο - Ποιον στέλνουν οι Ιταλοί και η πρόταση... έκπληξη! (Vid)

Sportdog Team
"Σαφάρι" Μαρινάκη για προπονητή - Τι ζήτησε ο Γκατούζο - Ποιον στέλνουν οι Ιταλοί και η πρόταση... έκπληξη! (Vid)

Χαμός από ονόματα τεχνικών στη λίστα του Ολυμπιακού, με τον Τζενάρο Γκατούζο να βρίσκεται στην κορυφή αυτής.

Προπονητή για "χτίσιμο" της επόμενης μέρας ψάχνουν στο λιμάνι, με τον Τζενάρο Γκατούζο να παραμένει πάντα σε πρώτο πλάνο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θεωρείται κλεισμένος από τον Ολυμπιακό.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει ζητήσει προθεσμία περίπου δύο εβδομάδων για να απαντήσει στους Ερυθρόλευκους, θέλοντας προφανώς να εξετάσει όλες τις επιλογές του, αλλά και ίσως να δει πού ακριβώς στην Ευρώπη θα παίζουν οι Πειραιώτες την επόμενη σεζόν.

Η προοπτική του Ολυμπιακού δεν τον αφήνει ασυγκίνητο, ωστόσο στο λιμάνι δεν μένουν μόνο στον "Ρίνο" και εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις προπονητών.

Χαρακτηριστικά είναι τα ονόματα του Ισραηλινού Μπάρακ Μπακάρ, που αποχωρεί από τη Μακάμπι Χάιφα και έχει πρόταση και από τον Ερυθρό Αστέρα, του Αμερικανού Τζέσι Μαρς, που έφυγε από τη Λιντς αλλά έχει προτεραιότητα την παραμονή στην Premier League, του Ουκρανού Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο οποίος δουλεύει στην Αλ Αΐν, ενώ η Gazzetta dello Sport χθες έκανε λόγο για ενδιαφέρον για τον παλιό γνώριμο, Εστεμπάν Καμπιάσο.

Τέλος, ανάμεσα στα ονόματα-έκπληξη, που έχουν προταθεί είναι και αυτό του Πορτογάλου Μπρούνο Λάζε ή ακόμη και του 'Άγγλου θρύλου Στίβεν Τζέραρντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Νο1 αντίπαλος του Γκατούζο για Ολυμπιακό - Επαφή με Μαρινάκη με κόουτς από το κορυφαίο επίπεδο!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags