Μπερτράν Ρομπέρ: O πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το ενδεχόμενο ο πρώην συμπαίκτης του και νυν προπονητής του ΠΑΟΚ Β', Πάμπλο Γκαρσία να αναλάβει την πρώτη ομάδα. Αναφέρθηκε και στα εναπομείναντα παιχνίδια που έχει να δώσει ο Δικέφαλος στα Play Off και στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. 

Για την παραμονή του στην Ελλάδα: «Απο την αρχή δεν είχα σκοπό να μείνω, όμως μετά ο κόσμος με αγκάλιασε και νιώθω σαν το σπίτι μου. Όταν ο κόσμος και η οικογένεια σου είναι κοντά, τότε νιώθεις παντού οτι είσαι στο σπίτι σου, αυτο είναι το πιο σημαντικό». 

Για τον Πάμπλο Γκαρσία και το ενδεχόμενο να αναλάβει την πρώτη ομάδα: «Βλέπω οτι ο ΠΑΟΚ Β' πηγαίνει καλά και έχει τόσους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που έχουν το κίνητρο να ανέβουν στην πρώτη ομάδα. Μπράβο στον ΠΑΟΚ που χρησιμοποιεί νεαρούς Έλληνες παίκτες. Πιστεύω πως ο Γκαρσία κάνει πολύ καλή δουλειά και υπάρχει αρκετή ποιότητα, μακάρι και οι άλλες ομάδες να κάνουν το ιδιο, γιατί ο ΠΑΟΚ κάνει την καλύτερη δουλειά. Είμαστε τυχεροί που είναι προπονητής ο Πάμπλο στην Β ομάδα, με το επίπεδο του. 

Είναι καλύτερα να μείνει στον ΠΑΟΚ, δεν ξέρω τι σκοπό έχει γιατί πέρασε και απο την πρώτη ομάδα. Είναι τόσα χρόνια στην ομάδα και θέλει να βρίσκεται εδώ. Αυτό που θα τον έλεγα, είναι να μείνει ακόμη ενα χρόνο στον ΠΑΟΚ Β' και μετά να αναλάβει την πρώτη ομάδα. Να τον αφήσουμε όμως περισσότερο χρόνο να μπορεί να δουλέψει και να πάρει τους παίκτες που θέλει. Η προετοιμασία είναι το πιο σημαντικό, δυστυχώς ο Παμπλο δεν είχε από την αρχή την ομάδα και ο κόσμος θέλει πάντα να είναι πρώτος. Πρέπει να εχει χρόνο να δουλέψει. Είναι κρίμα ο Παμπλο να πάει αλλού, να γίνει ο καλύτερος προπονητής και εμείς που τον είχαμε μέσα στα χέρια μας να μην τον κρατήσουμε. Αυτή τη στιγμή κάνει πολύ ωραία δουλειά, για ποιο λόγο να μην το κάνει και με την πρώτη ομάδα; Πιστεύω πως μπορεί να το κάνει!».

Για τα εναπομείναντα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και τον τελικό του Κυπέλλου: «Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να δέχεται γκολ τόσο εύκολα! Σε 4 παιχνίδια δεχθήκαμε 7 γκολ. Μπορούμε να πάρουμε την 2η και 3η θέση, αν κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε σωστά και φυσικά το πιο σημαντικό ματς είναι ο τελικός του Κυπέλλου. Υπ'αρχουν όμως και τα παιχνίδια των Play Off και πρέπει να κλείσουμε καλά τη χρονιά. Η ΑΕΚ μπορεί να χάσει βαθμούς σε κάποια ματς, πιστεύω πάλι μπορούμε να χτυπήσουμε την πρώτη δυάδα. Έχουμε ποιότητα στην επιθετιή γραμμή, θα βάλουμε το γκολ. Όμως όλη η ομάδα πρέπει να βοηθάει στο αμυντικό κομμάτι, να προσέχουν οι ποδοσφαιριστές να προετοιμαστούμε σωστά για τον τελικό. Είμαι σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα έχει καλή ψυχολογία στον τελικό και θα έχουμε μια καλή σεζόν στο τέλος!», είπε ο Μπερτράν Ρομπέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώνει Αταμάν και τρεις μεταγραφές ο ΠΑΟ - Πληρώνει μπάι-αουτ για τον... νέο Μίσιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)