Facebook Pixel Άρης: Οριστικές εξελίξεις με Ματέο Γκαρσία στον Άρη - Παίρνει αποφάσεις ενόψει Βόλου ο Τερζής
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-21 22:55:00

Οριστικές εξελίξεις με Ματέο Γκαρσία στον Άρη - Παίρνει αποφάσεις ενόψει Βόλου ο Τερζής

Sportdog Team
Οριστικές εξελίξεις με Ματέο Γκαρσία στον Άρη - Παίρνει αποφάσεις ενόψει Βόλου ο Τερζής

Ευχάριστα είναι τα μηνύματα που εισέπραξαν οι άνθρωποι του Αρη από τον Ματέο Γκαρσία στη χθεσινή προπόνηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, που περιλάμβανε ενεργοποίηση με ασκήσεις τεχνικής, αμυντική τακτική και ελεύθερο παιχνίδι.

Άρης: Ευχάριστα είναι τα μηνύματα που εισέπραξαν οι άνθρωποι του Αρη από τον Ματέο Γκαρσία στη χθεσινή προπόνηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, που περιλάμβανε ενεργοποίηση με ασκήσεις τεχνικής, αμυντική τακτική και ελεύθερο παιχνίδι. Ο μεσοεπιθετικός του Αρη συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και προληπτικά περισσότερο βγήκε εκτός στο τελευταίο κομμάτι, πράγμα που σημαίνει ότι – εκτός απρόοπτου – θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Βόλο. 

Και μένει να φανεί αν ο Αργεντίνος μπορεί να εισχωρήσει στη λίστα των επιλογών της αρχικής ενδεκάδας. Κάτι που με τα τωρινά δεδομένα φαντάζει δύσκολο καθώς ο Ματέο έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Αυτό, όμως, θα εξαρτηθεί περισσότερο από τις αποφάσεις που θα πάρει ο Τόλης Τερζής γα τον σχηματισμό της ομάδας του καθώς στην περίπτωση που καταλήξει σε διάταξη με τρεις κεντρικούς μέσους, τότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τελικά η επιστροφή του Αργεντίνου. 

Σε διαφορετική περίπτωση πιθανότητες να βρεθούν δίπλα στον Νταρίντα, ως δεύτερος εσωτερικός μέσος, συγκεντρώσουν τόσο ο Πάλμα όσο και ο Νταμπό, με τον Ετέμπο να έχει ρόλο μοναδικού “κόφτη”. Είναι δεδομένο ότι Ενκουλού και Φαμπιάνο θα σχηματίσουν δίδυμο στο κέντρο της άμυνας λόγω της απουσίας του Γιάκουμπ Μπράμπετς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Το τελικό πλάνο από τον Τόλη Τερζή αναμένεται να φανερωθεί στη σημερινή προπόνηση καθώς και χθες προχώρησε σε αρκετές δοκιμές σχημάτων και προσώπων δείχνοντας ότι δεν έχει καταλήξει ακόμη σε οριστικές αποφάσεις.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη φορά μετά τον Ζοτς το συμβόλαιο Αταμάν - Νέοι… Μίσιτς, Λάρκιν και δύο Έλληνες - Αγωνία για Μπέικον!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags