Facebook Pixel Βέλγιο: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Κλέιμαν - "Η μαθήτρια αποβλήθηκε 15 ημέρες από το σχολείο της" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-21 21:16:00

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Κλέιμαν - "Η μαθήτρια αποβλήθηκε 15 ημέρες από το σχολείο της" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Κλέιμαν - "Η μαθήτρια αποβλήθηκε 15 ημέρες από το σχολείο της" (ΦΩΤΟ)

Μέσα το Βελγίου μετέδωσαν την είδηση ότι η μαθήτρια του επεισοδίου με τον Ιρσηλινό τερματοφύλακα αλλά και οι συμμαθητές της που ήταν μαζί αποβλήθηκαν για 2 εβδομάδες από το σχολείο που φοιτούν.

Βέλγιο: Ελεύθερος με εγγύηση έχει αφεθεί ο Μπόρις Κλέιμαν που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτρια, με τον ίδιο σύμφωνα με Μέσα του Ισραήλ να έχει την πρόθεση να κινηθεί νομικά κατά του Βόλου ενώ την ίδια στιγμή η μαθήτρια και η παρέα της που ήταν μαζί σε μπαρ τη νύχτα του συμβάντος, φαίνεται πως τιμωρήθηκαν από το εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας τους.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα 7sur7.be κείνη και οι συμμαθητές της αποβλήθηκαν από το σχολείο για 15 ημέρες μιας και το συγκεκριμένο βράδυ παραβίασαν τους κανονισμούς και δεν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο που έμεναν την καθορισμένη ώρα που είχε οριστεί από τη διεύθυνση.

«Αυτή η απόφαση δεν σχετίζεται με το περιστατικό, αλλά ελήφθη επειδή η κοπέλα μαζί με άλλους μαθητές, παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ της επίθεσης. Την νύχτα της επίθεσης έπρεπε να είχαν γυρίσει το αργότερο στις 01:30 αφού οι μαθητές ήταν ελεύθεροι, όμως εκείνοι 'έσπασαν' τους κανόνες και το περιστατικό συνέβη περίπου στις 02:00. Για αυτό η διεύθυνση αποφάσισε να αποβάλει για 15 ημέρες τους μαθητές που δεν σεβάστηκαν τους κανονισμούς, ενώ τους απέβαλε και από ορισμένες αθλητικές δραστηριότητες. Το σχολείο δεν τοποθετήθηκε περαιτέρω επί της αποβολής, αρκούμενο να επιβεβαιώσει ότι έχουν επιβληθεί οι σχετικές κυρώσεις», αναφέρει το δημοσίευμα από το Βέλγιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη φορά μετά τον Ζοτς το συμβόλαιο Αταμάν - Νέοι… Μίσιτς, Λάρκιν και δύο Έλληνες - Αγωνία για Μπέικον!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags