Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας: Τρελές ατάκες Κούγια: "Θέλω να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - Πραγματικός elite μόνο στη Λεωφόρο - Πορτοφολάδες..." (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-25 13:36:00

Τρελές ατάκες Κούγια: "Θέλω να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - Πραγματικός elite μόνο στη Λεωφόρο - Πορτοφολάδες..." (Vid)

Sportdog Team
Τρελές ατάκες Κούγια: "Θέλω να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟ - Πραγματικός elite μόνο στη Λεωφόρο - Πορτοφολάδες..." (Vid)

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον Σωτήρη Γεωργούντζο και έδωσε... ρέστα, μιλώντας για τον ποιον θέλει πρωταθλητή φέτος, αλλά και την διαιτησία στην Ελλάδα.

Απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε στη διαδικτυακή εκπομπή του Σωτήρη Γεωργούντζου ο Αλέξης Κούγιας!

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στο σύνολο της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας και εξέφρασε την επιθυμία του, αλλά και την εκτίμησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα.

«Ήμουν από μικρός Παναθηναϊκός, όπως και ο γιός μου άλλωστε είναι Παναθηναϊκός και επιθυμώ να πάρει ο Παναθηναϊκός  φέτος το πρωτάθλημα και πιστεύω πως αυτός θα είναι στο τέλος ο πρωταθλητής και όχι η ΑΕΚ…», είπε χαρακτηστικά.

Επίσης, τόνισε οι παράγοντες των μεγάλων ελληνικών ομάδων είναι άσχετοι από ποδόσφαιρο, ενώ σημείωσε πως και οι elite διαιτητές γίνονται τέτοιοι, αφού κάνουν εγκλήματα νωρίτερα, καθώς και οι FIFA-UEFA λειτουργούν όπως κάθε ομοσπονδία στην Ελλάδα. «Όλοι οι elite που ήρθαν στην Ελλάδα ήταν πορτοφολάδες. Πραγματικός elite ήταν αυτός που έπαιξε το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός», υπογράμμισε.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να αναφερθεί και στην πρόσφατη εμπλοκή του στα διοικητικά του Ηρακλή, τονίζοντας ότι θα τα βρει με τους οργανωμένους, ενώ αποκάλυψε ότι βρέθηκε κοντά στον Πανιώνιο, αλλά υπήρξαν αντιδράσεις από τους οπαδούς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απασφάλισε" ο Κούγιας - "Έπιασαν κορόιδο τον Σαββίδη - Εγκληματική οργάνωση, με τον ίδιο αρχηγό"!

Δείτε όλη την συνέντευξή του:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags