Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αιχμηρό σχόλιο Μίνου! Εξέθεσε την ομάδα ο Κάργας – Πανικός διαρκείας Κοτάρσκι στη Φιλαδέλφεια
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-27 00:51:00

Αιχμηρό σχόλιο Μίνου! Εξέθεσε τον ΠΑΟΚ ο Κάργας – Πανικός διαρκείας Κοτάρσκι στη Φιλαδέλφεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αιχμηρό σχόλιο Μίνου! Εξέθεσε τον ΠΑΟΚ ο Κάργας – Πανικός διαρκείας Κοτάρσκι στη Φιλαδέλφεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ καταλόγισε μεγάλες ευθύνες στους ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» και έκανε μεγάλη αποκάλυψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ιδιαίτερα ουσιώδης ήταν η ανάλυση του Γιώργου Μίνου για την εικόνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Και δεν προσπάθησε να χρυσώσει το χάπι για την ντροπιαστική ήττα με 4-0 από την Ένωση, αποδίδοντας το ευρύ σκορ σε απουσίες ή οποιονδήποτε άλλο παράγοντα. Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ3 ήταν αιχμηρός και στάθηκε σε δύο πρόσωπα που κατά τη γνώμη του φέρουν βαριές ευθύνες για το αποτέλεσμα.

Δείτε την παρέμβασή του στην "Αθλητική Κυριακή" στην ΕΡΤ1:

Διαβάστε τις τοποθετήσεις του Γιώργου Μίνου:

«Ασφαλώς και δεν ήταν ο ΠΑΟΚ αυτός που είδαμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Κάργας εξέθεσε με το φάουλ που έκανε στο χώρο του κέντρου,  με αποτέλεσμα να χαλάσει τα σχέδια του Ραζβάν Λουτσέσκου», σχολίασε αρχικά ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 και στη συνέχεια άσκησε αυστηρή κριτική στον Κροάτη τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

«Επίσης και ο Κοτάρσκι, ο οποίος στο ίδιο γήπεδο, στο 2-0, στις 30 Οκτωβρίου, έκανε το ίδιο λάθος και ο Λιβάι Γκαρσία σημείωσε το γκολ μετά από κλέψιμο της μπάλας απ' τον Ντάντας (θυμηθείτε το στο βίντεο κάτω). Τώρα είδαμε δύο λάθη από τον ίδιο παίκτη, που ήταν σε πανικό, ενώ του είχε συστήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ότι θα πρέπει να ρίχνει τις μπαλιές,  κατευθείαν όπως έριξε στον Κωνσταντέλια και βγήκε μία επίθεση του ΠΑΟΚ, να κάνει  το ίδιο, γιατί οι παίκτες της ΑΕΚ πρεσάρουν ψηλά. Ο Κροάτης τερματοφύλακας ήταν σε πανικό με το καλημέρα και αυτό στοίχισε στον ΠΑΟΚ και μέσα σε τρία λεπτά, η σεμνή τελετή, για τον «Δικέφαλο» του Βορρά, είχε τελειώσει», σημείωσε ο Γιώργος Μίνος για τις ευθύνες που φέρει ο γκολκίπερ των Θεσσαλονικών στο ματς με την Ένωση.

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα επόμενα ματς των «ασπρόμαυρων» και τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Μάλιστα αποκάλυψε, ποια είναι η οριστική ημερομηνία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει τη διαχείριση για το παιχνίδι, για το επόμενο ματς με τον Άρη, στη μάχη για την 3η θέση, αφού μένει ζωντανός. Επίσης ο σχεδιασμός εξετάζεται και γίνονται συζητήσεις, για τη νέα χρονιά, για την ενίσχυση με παίκτες ποιοτικούς που ζήτησε και ο μεγαλομέτοχος, Ιβάν Σαββίδης. Επίσης εξετάζεται η διαχείριση και ο τρόπος που θα πρέπει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να κοιτάξουν τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στις 24 Μαΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, η αστυνομία είναι αρνητική για τις 19 του μήνα», ανέφερε ο Γιώργος Μίνος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags