Facebook Pixel Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: "Έσκασε" ρεπορτάζ για Χριστοδουλόπουλο - Τι αποφάσισαν στον Άρη για το μέλλον του
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-30 11:59:00

"Έσκασε" ρεπορτάζ για Χριστοδουλόπουλο - Τι αποφάσισαν στον Άρη για το μέλλον του

Sportdog Team
"Έσκασε" ρεπορτάζ για Χριστοδουλόπουλο - Τι αποφάσισαν στον Άρη για το μέλλον του

Νεότερα για το αν θα συνεχίσει στους Κίτρινους ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, Άρης και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους καθώς πληροφορίες της Metrosport αναφέρουν ότι ήδη οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει για τις λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου.

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας τον περασμένο Γενάρη με την προοπτική να προσδώσει προσωπικότητα στην ομάδα αλλά και να τη βοηθήσει μέσα από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του. Στο ίδιο διάστημα, ο ίδιος μίλησε για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία μεγαλύτερης (χρονικά) συνεργασίας κι αυτό θα γίνει.

Ερχόμενος στον Αρη ήξερε εξάλλου ότι θα έχει υποστηρικτικό ρόλο κι αυτό φάνηκε στη διάρκεια της συνεργασίας καθώς χρησιμοποιήθηκε μεν σε δέκα αγώνες αλλά περιορίστηκε στα 188 αγωνιστικά λεπτά. Ωστόσο, λίγο πολύ ήξερε ότι θα είχε αυτόν τον ρόλο και το δέχθηκε. Πέραν των ποιοτικών λεπτών – σαν αυτά που έδωσε με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στα Playoffs – ο Αρης προχώρησε στην απόκτηση του Χριστοδουλόπουλου τόσο για την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου όσο και με σκοπό την προσθήκη ενός παίκτη με προσωπικότητα.

Την ίδια λογική έχει και τώρα. Καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, απλά απομένει να υπογραφεί το νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια ενός έτους. Πάντως, ο Χριστοδουλόπουλος έχει δηλώσει ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Αρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλπο γκρόσο" Καρυπίδη με Πάλμα - "Θα δώσει 5 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός; - Να πει όχι ο παίκτης"!

Πηγή: metrosport.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags