Σωκράτης Φυτανίδης: Το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, τα πολλά λάθη των «κιτρίνων» και τον Κουλιεράκη σχολίασε ο παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Για το παιχνίδι ΠΑΟΚ και Άρη: «Θα μπορούσε να λήξει ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ έκανε περισσότερες ευκαιρίες. Ο Άρης είχε ευκαιρίες να πετύχει και δέυτερο γκολ στο 20ο λεπτό. Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι με ένταση και καλές στιγμές».

Για τα 49 λάθη του Άρη: «Ο Άρης έχει καλές ομάδες αλλά δεν έχει συνοχή σαν ομάδα. Τη χάνει και τη βρίσκει».

Για Κουλιεράκη: «Είναι ένας παίκτης που έχει πολλά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του. Υπάρχουν στιγμές που υπερεκτιμά τις δυνατότητες του και υποπίπτει σε λάθη. Μέσα στο θόρυβο που γίνεται γύρω από το όνομα του. Έκανε λάθος γιατί υπερεκτίμησε τη δυνατότητα που έχει να έχει τη μπάλα στα πόδια. Δεν θα του πω εγώ όμως τι πρέπει να κάνει, έχει προπονητές. 

Ο ΠΑΟΚ έχει πληρώσει τέτοια λάθη κατα τη διάρκεια της χρονιάς. Έχει επιλέξει να αναπτύξει ένα πλάνο να στηριχθεί στα δικά του παιδιά. Διαθέτει τους δυο καλύτερους νέους παίκτες στο πρωτάθλημα, τον Κουλιεράκη και τον Κωνσταντέλια, που είναι προϊόν δουλειάς και δε το συναντάς εύκολα στο ελληνικό ποδόσφαιρο», είπε ο Σωκράτης Φυτανίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η UEFA έβαλε... μπουρλότο στο ελληνικό πρωτάθλημα - Καλύτερα να έβαζαν "λουκέτο" για έναν χρόνο!