Ο Νίκος Τοσκίτσης θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ του έχει... προσφέρει φέτος πολλά σκωτσέζικα ντους, θυμίζοντας... Γλασκώβη.

Ξεκινώντας στην εκπομπή «Πάμε Μπάλα» τόνισε πως είναι η μόνη ομάδα που έχει καταφέρει να βάλει 3 γκολ στον φετινό Παναθηναϊκό είναι ο ΠΑΟΚ και μάλιστα σε εκτός έδρας. Μάλιστα θέλησε να... διορθώσει την παρέμβαση Σαραντάκου, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν έχει εξασφαλίσει την 3η θέση και πως στον ΠΑΟΚ ξέρουν πως τους αρκεί να είναι στο -3 πριν την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα, μιας και σε ενδεχόμενη νίκη η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κατακτήσει την 3η θέση, λόγω των μεταξύ τους αγώνων.

Από εκεί και πέρα μίλησε και για το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι θα λείπουν αρκετοί βασικοί παίκτες στο ματς, παίκτες που είχαν συνεισφέρει στο εκτός έδρας 0-3 στην Λεωφόρο.

Όσον αφορά τον Κάργα τόνισε πως δεν είναι σίγουρος πως επιστρέψει εύκολα, ενώ γενικότερα δεν βγήκε στους ασπρόμαυρους η συγκεκριμένη μεταγραφή. 

Το πιο... ενδιαφέρον μέρος της παρουσίας του γνωστού δημοσιογράφου του ΠΑΟΚ ήταν η αναφορά του στον Δημήτρη Πέλκα και στο εάν θα επιστρέψει εν τέλει ο Έλληνας άσος. Μάλιστα, ο ίδιος δίνει περισσότερες πιθανότητες από το 50% για να τον δούμε ξανά με την ασπρόμαυρη φανέλα.