Facebook Pixel Άσκησε έντονη κριτική στον Παναθηναϊκό ο Κατσουράνης (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-05 14:05:00

Άσκησε έντονη κριτική στον Παναθηναϊκό ο Κατσουράνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άσκησε έντονη κριτική στον Παναθηναϊκό ο Κατσουράνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Κατσουράνης ανέλυσε το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και άσκησε έντονη κριτική στο «Τριφύλλι» για την εικόνα του.

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «Action24»:

 

«Πίεση πολλή, άγχος… Κυριακή – Τετάρτη. Πολλοί περίμεναν το μεταξύ τους ματς να κερδίσει κάποιος και να είναι φαβορί, ισοπαλία. Πολλοί περίμεναν αυτή την αγωνιστική να κερδίσει ο ένας και να γκελάρει ο άλλος, ούτε αυτό έγινε. Και οι δύο ομάδες δεν είχαν καλή εικόνα. Ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε η ΑΕΚ, για παιχνίδια που κρίνουν έναν τίτλο. Φυσιολογικό από τνη μια πλευρά, υπάρχει και η κούραση. Έχουνε φτάσει πάρα πολύ κοντά στον τίτλο και θέλει πολύ μεγάλη διαχείριση της ψυχής ώστε να μπουν στον αγωνιστικό χώρο με καθαρό μυαλό, να μοιράσουν τις δυνάμεις τους κτλ. Δεν είναι εύκολο, το βλέπουμε ότι δύσκολα συμβαίνει.

Παρ’ όλο που ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ νωρίς, δεν κατάφερε να το διαχειριστεί. Ήταν και κουρασμένος, του έλειψαν πολύ Κουρμπέλης και Πέρεθ. Έπαιξε πρώτη φορά με δύο φορ γιατί δεν έβγαιναν τα κουκιά. Δεν του βγήκε το παιχνίδι, είχε κάποιες στιγμές. Είχε στα χέρια του ο Παναθηναϊκός το ματς, να το διαχειριστεί και να πάρει μια νίκη που κατά πάσα πιθανότητα του έδινε το Πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο το να διαχειριστούν και οι δύο ομάδες το ψυχικό κομμάτι. Μοιραία και δίκαια δεν κέρδισαν.

Έχουμε ένα πάρα πολύ φυσιολογικό Πρωτάθλημα, με φυσιολογικά αποτελέσματα. Είναι ωραίο για μένα αυτό που συμβαίνει. Θα ‘χεις κι άσχημες βραδιές, αυτό πρέπει να καταλάβει ο κόσμος. Δεν γίνεται να έχεις ένα αδιάφορο Πρωτάθλημα, με αδιάφορα Play-Offs. Αυτός που θα αντέξει και θα είναι πιο τυχερός στις λεπτομέρειες… Πιστεύω ότι μετά την επόμενη αγωνιστική θα ξέρουμε και τον πρωταθλητή. Όποιος είναι πρώτος στην τελευταία αγωνιστική θα το πάρει νομίζω.

Ο ΠΑΟΚ μου άρεσε πιο πολύ εμένα. Είχε πολλές φάσεις, πάρα πολλές φάσεις. Ήταν γύρω από την περιοχή συνέχεια. Δεν ισορρόπησε, για μένα δεν ήταν πίσω σε κάτι. Κι όταν έβαλε το γκολ ο Παναθηναϊκός, δεν είχε υπεροχή. Μπήκε καλά ο Παναθηναϊκός, βρήκε το γκολ νωρίς αλλά ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο. Μοιραία ο Παναθηναϊκός έπρεπε να ψάξει και δεύτερο γκολ. Ο ΠΑΟΚ ήλεγχε το ματς στο μεγαλύτερο διάστημα και φαινόταν ότι θα ισοφαρίσει. Μετά το γκολ ο Παναθηναϊκός προσπάθησε, άρχισε να δημιουργεί με το που έφαγε το γκολ. Αυτό είναι το κακό, δεν έπρεπε να περιμένει να φάει το γκολ! Έχει βέβαια δικαιολογίες. Ερχόταν από ένα πολύ δύσκολο ματς της Κυριακής, δεν έχει πολλές λύσεις να φέρει από τον πάγκο. Ό,τι είχε το έφερε. Ήταν ένα παιχνίδι μετά το 1-1 που για ένα πεντάλεπτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κλείσει τον ΠΑΟΚ και να κάνει ευκαιρίες. Μετά το ματς έσβησε, ήρθε και η κόκκινη.

Δεν μπορώ να πω ότι άργησε να αλλάξει σύστημα ο Γιοβάνοβιτς. Δεν είχε να κάνει μια αλλαγή. Ο ΠΑΟΚ μετά το γκολ πάταγε καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Ίσως έπρεπε να βάλει ένα χαφ πριν το 1-1. Ο Σπόραρ τις φορές που βγήκε είχε απογοητευτικές κινήσεις και αποφάσεις. Έκανε πολύ κακό πάρσιμο στην πάσα του Ιωαννίδη, εάν γινόταν το 2-0 θα τελείωνε και το ματς. Δεν είχε γρήγορο πάσινγκ γκέιμ ο Παναθηναϊκός, δεν πήρε πολλά από τον Μπερνάρ. Δεν πήρε πολλά πράγματα από τα άκρα του. Λες και του έκανε κακό το γκολ που βρήκε νωρίς, γιατί γύρισε πιο πίσω.

Ο ΠΑΟΚ είχε πολύ περισσότερες επικίνδυνες επιθέσεις από τον Παναθηναϊκό. Και είναι ένα ματς που ο Παναθηναϊκός προηγείται από νωρίς και με νίκη πάει για Πρωτάθλημα. Πήρε πολύ περισσότερες στημένες φάσεις ο ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να έχεις αυτή την εικόνα όταν θες να πάρεις το Πρωτάθλημα και να είναι ο ΠΑΟΚ καλύτερος και να φαίνεται ότι θα σε ισοφαρίσει.

Τσοκάι και Τσέριν δεν είναι για τον Παναθηναϊκό για μένα. Δεν είχε παίκτες να κάνουν φάουλ ο Παναθηναϊκός. Σάρλια και Σένκεφελντ ήταν καλοί. Ο Μπερνάρ δεν έκανε καλό ματς. Του έλειψαν πολύ και τα φάουλ. Κουρμπέλης και Πέρεθ δεν ήταν να λείψουν σε αυτό το ματς. Το καλό διάστημα του Παναθηναϊκού σε αυτά τα παιχνίδια είναι με τον Κουρμπέλη».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags