Facebook Pixel Super League: "Δεν λέγεται σέντερ φορ ο Σπόραρ - Λάθος Αλμέιδα με Λιβάι Γκαρσία - Τον φοβούνται τον Μπακαμπού"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-04 19:58:00

"Δεν λέγεται σέντερ φορ ο Σπόραρ - Λάθος Αλμέιδα με Λιβάι Γκαρσία - Τον φοβούνται τον Μπακαμπού"

του Γιώργου Κτενά

ΤΙ έπρεπε να κάνει ο Γιοβάνοβιτς και το... κράξιμο στον Σλοβένο! Ο παλαίμαχος άσος και γκολτζής, Χρήστος Δημόπουλος, μιλάει στο sportdog.gr για τους επιθετικούς που (δεν) έκαναν τη διαφορά στα χθεσινά παιχνίδια των πλέι οφ.

Super League: Σε κακή κατάσταση εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά φέτος, σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ο Αντράζ Σπόραρ, αφού είχε την δυνατότητα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για να σκοράρει σε κάποιες καλές φάσεις για την αξία του, αλλά δεν τα κατάφερε ξανά.

Με αφορμή την παρουσία του αλλά και ευρύτερα την παρουσία των επιθετικών των μεγάλων ομάδων φέτος στη Σούπερ Λιγκ, το sportdog απευθύνθηκε στον Χρήστο Δημόπουλο, τον "φονιά" των ελληνικών γηπέδων, που γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά της θέσης.

"Δεν λέγεται σέντερ φορ ο Σπόραρ - Μπουκαδόρος ο Ιωαννίδης - Δεν είναι επιθετικός ο Λιβάι Γκαρσία"

"Δεν είναι εύκολος στο γκολ ο Σπόραρ, αν δεν είσαι εύκολος στο γκολ δεν λέγεσαι σέντερ φορ. Για όλους ισχύει αυτό. Αν βάλεις γκολ σήμερα και σκοράρεις ξανά μετά από 5-6 ματς, σέντερ φορ λέγεσαι; Ο Ιωαννίδης είναι καλός, μπουκαδόρος, είναι διεισδυτικός, τον καταλαβαίνει αντίπαλη η άμυνα. Αν τον είχε βάλει χθες, θα ήταν διαφορετικό", σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος άσος για τους επιθετικούς του Παναθηναϊκού.

Ο Λιβάι Γκαρσία;

"Δεν μπορεί να παίξει σέντερ φορ, μόνο από τα άκρα μπορεί. Δύσκολα αλλάζεις θέση στην ηλικία, δεν είναι φορ και δεν μπορεί να παίξει ως φορ".

 

"Αφλογιστία ο Ολιβέιρα, βάζει γκολάκια - Τον φοβούνται οι αμυντικοί"

Ο Νέλσον Ολιβέιρα, επίσης, έχει μείνει για καιρό μακριά από το γκολ.

"Ένα φεγγάρι σκόραρε διαρκώς ο Ολιβέιρα, αλλά έχει πάθει αφλογιστία. Είναι καλός στο παιχνίδι, επιδραστικός αλλά αν δεν σκοράρει ένας επιθετικός, τι επιθετικός είναι;".

Ο Μπακαμπού;

"Είναι μέσα στη μεγάλη περιοχή. Βάζει γκολάκια, τον φοβούνται οι αντίπαλοι γιατί έχει εύκολο το γκολ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ολυμπιακός της Φιλαδέλφειας δεν χάνει από ΠΑΟ - Μεγάλο φάουλ από Αλμέιδα - Ανεπίτρεπτο για την ΑΕΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags