Facebook Pixel Παίξτε Μπάλα: Άξια πρωταθλήτρια η ΑΕΚ! Θύμισε Τζιμπρίλ Σισέ ο Γιοβάνοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-09 20:37:00

ΑΕΚ ξανά οικογένεια με group therapy Αλμέιδα! Θύμισε Τζιμπρίλ Σισέ ο Γιοβάνοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
ΑΕΚ ξανά οικογένεια με group therapy Αλμέιδα! Θύμισε Τζιμπρίλ Σισέ ο Γιοβάνοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοντράστ συναισθημάτων στην εκπομπή «Παίξτε Μπάλα-Powered by Sportdog». Χρήστος Δημόπουλος, Ηλίας Λιβάνιος και Χρήστος Κωνσταντινίδης σχολίασαν την εξέλιξη των πλέι οφ με την 9η αγωνιστική.

Άξια πρωταθλήτρια η ΑΕΚ! Η στάση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θύμισε τις δηλώσεις του Τζιμπρίλ Σισέ μετά το περιβόητο ματς στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό. Στην αποψινή εκπομπή «Παίξτε Μπάλα-Powered by Sportdog» είχαμε ένα κοντράστ συναισθημάτων μετά την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Χρήστος Δημόπουλος, Ηλίας Λιβάνιος και Χρήστος Κωνσταντινίδης σχολίασαν την έκβαση του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη και την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό. Πανηγυρισμοί στον κιτρινόμαυρο οργανισμό, προβληματισμός στον πράσινο, κυρίως ένα γαμώτο, λόγω της ιστορίας που έγινε με την αναβολή των ματς κατά μία ημέρα, εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Τα συμπεράσματα όλων των πλευρών συγκλίνων. Η εικόνα της ΑΕΚ όλη τη χρονιά δείχνει πως ήταν άξια πρωταθλήτρια, είχε βάθος στο ρόστερ της, ενώ και ο Παναθηναϊκός έκανε μία συγκλονιστική πορεία όντας πρώτος τις περισσότερες αγωνιστικές και λύγισε στο τέλος.

Η εκπομπή κλείνει με συνέντευξη του επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου, ο οποίος κράτησε χαμηλά τη μπάλα και συμβούλεψε τους Ενωσίτες να μην πανηγυρίσουν πριν το ματς με τον Βόλο την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Δείτε την εκπομπή:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags