Facebook Pixel Τάσος Θέος: "Δεν έχω ιδέα για συμφωνία με τον Άρη..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-10 20:57:00

"Βόμβα" από τον Θέο - "Δεν έχω ιδέα για τη συμφωνία με τον Άρη! Ποιος το είπε;"

Sportdog Team

Η έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε ατη Θεσσαλονίκη περί συμφωνίας του Άρη με τον Τόλη Τερζή και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έφερε και κάποια άλλη φημολογία, περί συμφωνίας και με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Τάσο Θέο, υπεύθυνο για την Κ17, που κέρδισε την πρόκριση στους τελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Άρης: Η έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε ατη Θεσσαλονίκη περί συμφωνίας του Άρη με τον Τόλη Τερζή και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έφερε και κάποια άλλη φημολογία, περί συμφωνίας και με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Τάσο Θέο, υπεύθυνο για την Κ17, που κέρδισε την πρόκριση στους τελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου…

Αυτό όμως, που για κάποιους είναι οριστικό, η πρόσληψη δηλαδή του Τάσου Θέου στον Άρη, για τον ίδιο τον Τάσο Θέο είναι… άγνωστο! Όπως διέρρευσε από τον οικογενειακό κύκλο του Τάσου Θέου και επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ομοσπονδιακός προπονητής στο SFINA.GR, “δεν έχει γίνει καμία συμφωνία με τον Άρη, δεν ξέρω πώς κυκλοφόρησε αυτή η φήμη και ποιος το είπε για μένα, χωρίς εμένα…”, είπε χαρακτηριστικά.

Επομένως, το θέμα δεν ισχύει, τουλάχιστον προς το παρόν. Εάν ισχύσει αργότερα, θα φανεί, αλλά ο Τάσος Θέος θα είναι με την εθνική Νέων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θα είναι δύσκολο να ασχοληθεί με κάτι άλλο…

Ο κ. Θέος έχει εργαστεί με επιτυχία σε ομάδες τμημάτων υποδομής συλλόγων και συγκεκριμένα στον Άρη και στον Ολυμπιακό. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν προπονητής της Κ17 και της Κ20 από το 2009 έως το 2013, οπότε εντάχθηκε στο προπονητικό team της πρώτης ομάδας. Από το 2014 έως το 2018 ήταν προπονητής της Κ15, Κ16, Κ17 του Ολυμπιακού, με τον οποίο κέρδισε τρία πρωταθλήματα. Από τον Φεβρουάριο 2019 έως και τη λήξη της σεζόν, εργάστηκε στο προπονητικό team της Κέρκυρας, στην οποία ανέλαβε και καθήκοντα πρώτου προπονητή. Ως παίκτης, έχει αγωνιστεί στον Αετό Βασιλικών, στον Αγροτικό Αστέρα, στον Μακεδονικό, στον Ορφέα Σουρωτής και στην ΑΠΕ Λαγκαδά.

Πήγη: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτόν τον προπονητή θέλει ο Μαρινάκης - Έρχονται 6 μεταγραφές - Φεύγουν μόνοι τους από τον Ολυμπιακό"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags