Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποθέωσε Αθανασιάδη παλαίμαχος του Δικεφάλου - "Γεννήθηκε ΠΑΟΚ.." - Φοβερές ατάκες για Ραζβάν
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-11 14:03:00

Αποθέωσε Αθανασιάδη παλαίμαχος του Δικεφάλου - "Γεννήθηκε ΠΑΟΚ.." - Φοβερές ατάκες για Ραζβάν

Sportdog Team
Αποθέωσε Αθανασιάδη παλαίμαχος του Δικεφάλου - "Γεννήθηκε ΠΑΟΚ.." - Φοβερές ατάκες για Ραζβάν

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος του Δικεφάλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε συνολικά στην ομάδα και στο ρεκόρ που ετοιμάζεται να σπάσει ο Ρουμάνος τεχνικό της ομάδας.

Γιώργος Τουρσουνίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ όπου αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Ζοσέ Μπότο το οποίο έφεραν στο προσκήνιο οι Ιταλοί, το ρεκόρ που κυνηγάει ο Ραζβάν Λουτσέσκου απέναντι στον Άγγελο Αναστασιάδη αλλά και για την πρόσφατη συνάντηση του με τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Αρχικά για τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί για τον Μπότο: «Όταν μία ομάδα σαν τη Νάπολι ζητάει έναν άνθρωπο που βρίσκεται στην ομάδα σου είναι τιμή για τον ίδιο και για την ομάδα».

Για το ρεκόρ που κυνηγάει ο Ραζβάν Λουτσέσκου: «Τον Άγγελο τον έχω ζήσει και σαν παίκτης, είναι από τους πιο πετυχημένους προπονητές που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ, αλλά βάσει τίτλων ο Λουτσέσκου είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του Συλλόγου, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αμφότεροι ήταν προπονητές σε διαφορετικές εποχές».

Ενώ για τον Στέφανο Αθανασιάδη: «Υπάρχει μία φιλική σχέση, όταν ήταν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ ήμασταν μαζί, είναι ένα πολύ καλό παιδί και είναι ΠΑΟΚ, δεν είναι απλά ΠΑΟΚ, γεννήθηκε έτσι», είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Μπέου για τον τελικό: "Δεν δίνω το γήπεδο, έκλεισαν ραντεβού θανάτου - Με αγαπάνε οι που@@ες"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags