Facebook Pixel Μπρούνο Τσιρίλο: Πήρε θέση ο Τσιρίλο - Τι είπε για τον τελικό ΠΑΟΚ - ΑΕΚ -Ατάκες για Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-17 09:47:00

Πήρε θέση ο Τσιρίλο - Τι είπε για τον τελικό ΠΑΟΚ - ΑΕΚ -Ατάκες για Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Τσιρίλο - Τι είπε για τον τελικό ΠΑΟΚ - ΑΕΚ -Ατάκες για Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος Ιταλός ποδοσφαιριστής όπου αναφέρθηκε τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στον τελικό Κυπέλλου, αλλά και στους νεαρούς παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά.

Μπρούνο Τσιρίλο: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου, την κατάκτηση του τίτλου από την Ενωση, σχολίασε για το αν θα πρέπει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε πως θα ήταν καλό για τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη να παίξουν στο εξωτερικό.

«Περισσότερους παίκτες έχω στην Ιταλία, περνάω το μισό χρόνο μου στην Ελλάδα και τον μισό στην Ιταλία. Το ιταλικό πρωτάθλημα τα τελευταία δύο χρόνια έχει αρχίσει ανεβαίνει και πάλι. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πολλά να δείξει και να δώσει και ελπίζω πως για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα συνεχίσει να ανεβαίνει και πως τα επόμενα 2-3 χρόνια θα ανέβει ακόμη περισσότερο. Αυτό που συμβαίνει με τους Ελληνες ποδοσφαιριστές στο ελληνικό πρωτάθλημα, συμβαίνει και με τους Ιταλούς στο ιταλικό. Δεν παίζουν τόσοι πολλοί και φαίνεται στην Εθνική Ιταλίας που έχει θέμα» τόνισε αρχικά.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ: «Πιστεύω πως δίκαια το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, είχε βάθος στο ρόστερ με παίκτες στον πάγκο που θα μπορούσαν να παίξουν σε όλες τις ομάδες. Είχε την καλύτερη επίθεση και αυτό μετράει».

Για τον ΠΑΟΚ: «Μου αρέσει η δουλειά που κάνει ο ΠΑΟΚ με τους νεαρούς παίκτες. Σίγουρα είναι μεγάλη ομάδα και χρειάζεται να κάνει μια καλή ομάδα για να παλέψει για το πρωτάθλημα και το θέλει και ο πρόεδρος. Αλλά μου αρέσει η ευκαιρία που δίνει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές».

Για τους Κωνσταντέλια-Κουλιεράκη: «Εχω ακούσει καλά πράγματα για Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη, όχι μόνο από Ιταλία και Ισπανία, και θα ήταν καλό για τα παιδιά να κάνουν το επόμενο βήμα».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Ο τελικός είναι κάτι το διαφορετικό, είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να γίνουν. Ένας τελικός δεν έχει φαβορί».

Για τον καλύτερο στόπερ του πρωταθλήματος: «Μου άρεσε πολύ ο Μουκουντί, δεν έχανε μονομαχία και θυμίζει στόπερ παλαιάς κοπής».

Για τον Βιεϊρίνια και αν θα πρέπει να κρεμάσει τα παπούτσια του: «Να κρεμάσεις τα παπούτσια σου είναι πολύ δύσκολο και εγώ όταν σταμάτησα πέρασα πολύ δύσκολα. Αν ο Βιεϊρίνια με το μυαλό του είναι καλά, να συνεχίσει άλλο έναν χρόνο. Αν το μυαλό του λέει να σταματήσει, τότε να το κάνει», είπε ο Μπρούνο Τσιρίλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αιχμάλωτος Μελισσανίδης, φοβικός Αλμέιδα - Το ψάχνει ο Μαρινάκης - Μίκρυνε ο ΠΑΟΚ, δεν γυρίζει ο Σαββίδης"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags