Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Έσκασε" νέο όνομα για Ολυμπιακό, συναντήθηκε με Μαρινάκη - Έτσι θα γίνει ανατροπή με Γκατούζο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-17 10:42:00

"Έσκασε" νέο όνομα για Ολυμπιακό, συναντήθηκε με Μαρινάκη - Έτσι θα γίνει ανατροπή με Γκατούζο!

Sportdog Team
"Έσκασε" νέο όνομα για Ολυμπιακό, συναντήθηκε με Μαρινάκη - Έτσι θα γίνει ανατροπή με Γκατούζο!

Σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή βρίσκονται οι Ερυθρόλευκοι, αφού θέλουν να τελειώσουν το εν λόγω θέμα πριν την εύρεση νέου προπονητή.

Το "σαφάρι" για τον νέο τεχνικό διευθυντή στον Ολυμπιακό συνεχίζεται, με τα γαλλικά ΜΜΕ να επαναφέρουν στο προσκήνιο το όνομα του Ζουλιάν Φουρνιέ, ο οποίος έχει προϋπηρεσία στη Νις και, πιο πρόσφατα, στην Πάρμα, ενώ το περασμένο καλοκαίρι ήταν υποψήφιος για την ίδια θέση στους Ερυθρόλευκους, αλλά επέλεξε την ιταλική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα γαλλικά Μέσα ο συμπατριώτης τους αντιμετωπίζει λίγους ανταγωνιστές, μεταξύ των οποίων ο Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει άμεσα στην πρόταση που του έχουν καταθέσει οι Πειραιώτες.

Όπως ο Φουρνιέ έτσι και ο Κορδόν είναι ελεύθερος από τότε που έφυγε από την Μπέτις, τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ υπογραμμίζεται ότι χθες (15/5) συνάντησε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πάντως, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, καθώς δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν ότι μπορεί να αποτελέσει δίδυμο με τον Ντέκο, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να παρακολουθούν τις εξελίξεις, θέλοντας να κλείσουν άμεσα το θέμα του τεχνικού διευθυντή για να ακολουθήσει ο προπονητής.

Αν ο Κορδόν αναλάβει πόστο στους Πειραιώτες, τότε θα έχει λόγο στον νέο τεχνικό. Σε διαφορετική περίπτωση, επανέρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξει και επιλογή-έκπληξη για τον πάγκο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Νο1 επιλογή του Μαρινάκη - "Ολυμπιακός όπως... Μονακό - Μεταγραφή 15 εκατομμυρίων ο Σιντιμπέ"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags