Facebook Pixel Μαρίνος Ουζουνίδης: "Ψήνεται" επιστροφή-έκπληξη Ουζουνίδη - Ποια ελληνική ομάδα τον... πιέζει - Η στάση του Έλληνα κόουτς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-18 16:00:00

"Ψήνεται" επιστροφή-έκπληξη Ουζουνίδη - Ποια ελληνική ομάδα τον... πιέζει - Η στάση του Έλληνα κόουτς!

Sportdog Team
"Ψήνεται" επιστροφή-έκπληξη Ουζουνίδη - Ποια ελληνική ομάδα τον... πιέζει - Η στάση του Έλληνα κόουτς!

Η ελληνική ομάδα που θέλει να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον Εβρίτη τεχνικό!

Μαρίνος Ουζουνίδης: Όταν στο παρελθόν ο Γιώργος Δώνης αποχωρούσε από τους Περιστεριώτες για να πάει στον ΠΑΟΚ, ο πρώτος προπονητής που ήρθε στο μυαλό του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ατρόμητος ήταν ο Εβρίτης πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, εκείνη την περίοδο υπήρχε στη... μέση η Ξάνθη, ενώ τώρα ο Μαρίνος κυκλοφορεί ελεύθερος!

Η αλήθεια είναι ότι ο Ουζουνίδης ψάχνεται στην αγορά. Ιδανικά, όμως, θα ήθελε να δουλέψει και πάλι εκτός Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο πως μετά το πέρασμά του από την ΑΕΚ, παρότι είχε πολλές προτάσεις από ομάδες της Super League, προτίμησε σε απόλυτο βαθμό το εξωτερικό. Δουλεύοντας κατά σειρά σε ΑΠΟΕΛ, Κραϊόβα και Αλ Φαϊσαλί. 

Επομένως ναι ο Ατρόμητος τον θέλει πολύ, ο ίδιος ο Μαρίνος πάντως φαίνεται να μην... ψήνεται ιδιαίτερα. Για την ώρα τουλάχιστον. Θα καταφέρει να του αλλάξει γνώμη ο Σπανός; Το σίγουρο είναι, ότι το αφεντικό της περιστεριώτικης ΠΑΕ θα παλέψει μέχρι τέλους, προκειμένου να τον φέρει στον πάγκο του Ατρόμητου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βέτο" Ιβάν για τις μεταγραφές - Ανεβάζει το μπάτζετ ο Αλαφούζος με… Αλεξανδρόπουλο - Έκπληξη Βέρμπιτς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags