Facebook Pixel ΑΕΚ: Απίστευτο! Οπαδός στερεί από την ΑΕΚ σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ - Δεν το πιστεύει ο Μελισσανίδης (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-12 21:04:00

Αδιανόητο: Ένας... οπαδός στερεί από την ΑΕΚ σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ - Δεν το πιστεύει ο Μελισσανίδης

Sportdog Team
Αδιανόητο: Ένας... οπαδός στερεί από την ΑΕΚ σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ - Δεν το πιστεύει ο Μελισσανίδης

Απίστευτη εξέλιξη για την Ένωση μιας και η εισβολή οπαδού κατά τη διάρκεια αναμέτρησης στέρησε από την ομάδα του την άνοδο στην πρώτη κατηγορία και παράλληλα, κάτι που την κάνει να μην χρειάζεται να δώσει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ στην πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Μπορντό: "Βόμβα" στην Γαλλία μιας και η πειθαρχική επιτροπή του γαλλικού πρωταθλήματος εξέδωσε την απόφασή της για όσα έγιναν στο παιχνίδι των Γιρονδίνων με τη Ροντέ, με την αναμέτρηση να διακόπτεται έπειτα από επεισόδιο οπαδού των γηπεδούχων με τον σκόρερ των φιλοξενούμενων, Λούκας Μπουαδές, αποφασίζοντας να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά και παράλληλα και την άνοδο, ενώ θα εκκινήσει τη νέα σεζόν με -1 βαθμό και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. 

Βέβαια η συγκεκριμένη εξέλιξη αφορά και την ΑΕΚ μιας και Ο Μισελέν που παίζει στην Μπορντό, συμπλήρωσε τους αγώνες που έπρεπε για να ενεργοποιηθεί η ρήτρα αγοράς του από την Ένωση, όμως αν η γαλλική ομάδα ανέβαινε στην Ligue 1 θα πλήρωνε στην Ένωση 2 εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους, ενώ τώρα η ρήτρα είναι στο 1 εκατομμύριο χωρίς τα μπόνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει... Ελ Καντουρί με 1 εκατομμύριο ο ΠΑΟ - "Δεν είναι αντι-Κουρμπέλης, πιο πολύ για 10αρι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags