Facebook Pixel Άρης: "Καρφιά" από παλαίμαχο Άρη για Γκρέι - Αυτό το μεγάλο λάθος του Άρη - "Δεν βοήθησε στο σκοράρισμα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-14 02:46:00

"Καρφιά" από παλαίμαχο Άρη για Γκρέι - Αυτό το μεγάλο λάθος του Άρη - "Δεν βοήθησε στο σκοράρισμα"

Sportdog Team
"Καρφιά" από παλαίμαχο Άρη για Γκρέι - Αυτό το μεγάλο λάθος του Άρη - "Δεν βοήθησε στο σκοράρισμα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε στην παρουσία του Βρετανού επιθετικού στην ομάδα την χρονιά που πέρασε.

Θανάσης Παπάζογλου: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής τόσο του Άρη όσο και του ΠΑΟΚ και μίλησε ναφορικά με την περίπτωση του Άντρε Γκρέι που αποχωρεί από τους «κιτρινόμαυρους», τον Πίρσμαν αλλά και τον Τόλη Τερζή, σημειώνοντας «στο τέλος υπάρχει διαφορετική εξέλιξη από αυτή που περίμεναν όλοι, ας ελπίσουμε να συμβεί το ίδιο».

Αρχικά ανέφερε για τις περιπτώσεις Γκρέι και Πίρσμαν: «Δεν δικαιολογεί το συμβόλαιο που είχε , ήταν λάθος για εμένα, δεν έδειξε τα στοιχεία που ήθελε ο Άρης και δεν βοήθησε την ομάδα στο σκοράρισμα, τον επιθετικό τον θέλεις για αυτό. Στην περίπτωση του Πίρσμαν, είναι καλός παίκτης, αλλά δεν έδειξε τις ικανότητες του, δεν είμαι σίγουρος για το αν θα έπρεπε να φύγει ή να μείνει, διαφορετικός προπονητής φέτος και μπορεί να δείξει κάτι άλλο. Από τον Άρη φέτος κρατάμε το γεγονός ότι έδειξαν καλό πρόσωπο κάποιοι παίκτες και η ομάδα θα πρέπει να στηριχθεί πάνω σε αυτούς».

Για τον Τόλη Τερζή: «Είναι μία πρόκληση, δεν έχει εμπειρία πάνω σε απαιτητικούς πάγκους όπως αυτός του Άρη αλλά έχουμε δει πολλές φορές ότι στο τέλος υπάρχει διαφορετική εξέλιξη από αυτή που περίμεναν όλοι, ας ελπίσουμε να συμβεί το ίδιο», είπε ο Θανάσης Παπάζογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον Ολυμπιακό λόγω ΠΑΟ - Υπογράφει Αμερικανός με... εντολή Μπαρτζώκα - "Οκ" οι Αγγελόπουλοι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags