Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατρεπτικό ρεπορτάζ για τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού - Γιατί δεν ανακοινώνει Μαρτίνεθ - "Πρέσινγκ στον..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-14 11:47:00

Ανατρεπτικό ρεπορτάζ για τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού - Γιατί δεν ανακοινώνει Μαρτίνεθ - "Πρέσινγκ στον..."

Sportdog Team
Ανατρεπτικό ρεπορτάζ για τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού - Γιατί δεν ανακοινώνει Μαρτίνεθ - "Πρέσινγκ στον..."

Νέα δεδομένα έρχονται από την Ισπανία για το θέμα προπονητή στο λιμάνι. 

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού στα δύο μέτωπα, του προπονητή και της ενίσχυσης του ρόστερ για την επόμενη σεζόν, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από τον Ολυμπιακό δεν βγαίνει το παραμικρό και όλες οι πληροφορίες βγαίνουν από την Ισπανία. Από τον Ολυμπιακό ειπώθηκε πως δεν υπάρχει συμφωνία. Τώρα περιμένουμε να δούμε αν ισχύει αυτό, που γράφουν οι Ισπανοί, πως ο Ολυμπιακός ψάχνει και κάτι άλλο ή έχει κολλήσει σε κάποια λεπτομέρεια του συμβολαίου η συμφωνία», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως υπάρχει πρέσινγκ στον Μαρθελίνο, ο οποίος ήταν ελεύθερος εδώ και καιρό. Πρέπει, όμως, να τελειώσει το θέμα του προπονητή, και όσο πιο γρήγορα τελειώσει, τόσο καλύτερα για όλους. Εκτός από προπονητή, μιλάει και για παίκτες και θα έχουμε σύντομα εξελίξεις και στα δύο μέτωπα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Σε δέκα μέρες ξεκινάει η προετοιμασία και δεν γίνεται να αρχίσει η σεζόν χωρίς να έχει προπονητή. Είναι προγραμματισμένο ένα ταξίδι του Κορδόν στην πατρίδα του, για προπονητή και παίκτες. Θέλει να είναι έτοιμος μόλις κλείσει ο προπονητής και να μην χαθεί άλλος χρόνος μετά τη συμφωνία για τον άνθρωπο που θα αναλάβει την ομάδα».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπάει κάθε ρεκόρ ο Μαρινάκης με deal 60 εκατομμυρίων - Εμπλοκή Μέσι, Μπέκαμ και... Ίντερ Μαϊάμι! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags