Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο πρώτος που "τελείωσε" ο Κορδόν, ψάχνει ήδη ομάδα - Ανατροπή με Ντόη - Έκπληξη στου Ρέντη για Σωκράτη
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-15 10:00:00

Ο πρώτος που "τελείωσε" ο Κορδόν, ψάχνει ήδη ομάδα - Ανατροπή με Ντόη - Έκπληξη στου Ρέντη για Σωκράτη

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο πρώτος που "τελείωσε" ο Κορδόν, ψάχνει ήδη ομάδα - Ανατροπή με Ντόη - Έκπληξη στου Ρέντη για Σωκράτη

Μεγάλη αλλαγή στον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Η απόφαση για δύο σημαντικές μεταγραφές, ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από τους κεντρικούς αμυντικούς. Στο Λιμάνι δεν θα περιμένουν τον νέο προπονητή...

Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί ο επόμενος προπονητής, ωστόσο ο Αντόνιο Κορδόν έχει πάρει τις πρώτες του αποφάσεις για το ρόστερ και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση δύο βασικών σέντερ μπακ για τη νέα σεζόν, με συνέπεια να έχει ενδιαφέρουν τι θα γίνει με τους υπάρχοντες!

Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για μια απόφαση που αλλάζει πολλά για την ομάδα της νέας χρονιάς και που δείχνει ότι έγιναν πολλά λάθη στον σχεδιασμό της περσινής σεζόν.

Πάντως, ιδιαίτερες περιπτώσεις για διαφορετικούς λόγους είναι του Παπίς Σισέ για τον οποίο ήδη ψάχνουν ομάδα στο εξωτερικό για να τον πουλήσουν, του Ουσεϊνού Μπα που στο τελευταία παιχνίδια ανέβασε στροφές και υπολογίζεται κανονικά και του διεθνούς Παναγιώτη Ρέτσου που έμεινε εκτός πλάνων στο τέλος της περιόδου, αλλά έχει συμβόλαιο.

Όπως και να έχει, για τον Ρέτσο αρκετοί έλεγαν πως δύσκολα θα φόραγε ξανά τα ερυθρόλευκα, μετά από το ματς με τον Άρη που ήταν και το τελευταίο του για φέτος, ωστόσο όλα πλέον είναι ανοικτά και το πιθανότερο είναι πως όσο δεν βρίσκει ομάδα, θα βρίσκεται στου Ρέντη και θα περιμένει να δοκιμαστεί από τον νεό προπονητή.

Για την ιστορία στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν και οι Ανδρέας Ντόι και Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον δεύτερο βέβαια να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Η λογική έλεγε ότι ο Ντόι θα υπολογιζόταν ως βασικός για τη νέα χρονιά, μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε πέρυσι, ωστόσο πλέον αυτό το σενάριο φαντάζει απίθανο, αφού ο Κορδόν θέλει πολύ καλύτερες επιλογές για τα στόπερ της ομάδας!

Αυτό που μένει να δούμε είναι το τι παίκτες θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν και τι μπάτζετ θα έχει η ομάδα. Κάτι βέβαια που θα εξαρτηθεί και από το πόσα χρήματα θα μπουν στα ταμεία του Ολυμπιακού, από πιθανές πωλήσεις των Σισέ και Μπα! Ενώ είναι και ερωτηματικό τι θα γίνει με τον Σωκράτη, που δεν έχει ακόμα κληθεί για συζητήσεις ούτε έχει κάποια ενημέρωση, προς μεγάλη έκπληξη των περισσότερων στου Ρέντη!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλπο γκρόσο" Κορδόν με μπακ 10 εκατ. - "Σέντρα ξυράφι, τρομερός με Μπάγερν - Ιδανικός για τριάδα" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags