Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ενδεικτικό για τη νέα σεζόν το στιγμιότυπο του Γιοβάνοβιτς με Ζέκα και Αϊτόρ - Τι "παίζει" με Γερεμέγεφ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-15 14:53:00

Ενδεικτικό για τη νέα σεζόν το στιγμιότυπο του Γιοβάνοβιτς με Ζέκα και Αϊτόρ - Τι "παίζει" με Γερεμέγεφ!

Sportdog Team
Ενδεικτικό για τη νέα σεζόν το στιγμιότυπο του Γιοβάνοβιτς με Ζέκα και Αϊτόρ - Τι "παίζει" με Γερεμέγεφ!

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να καλύψει άμεσα τα "βασικά" κενά του με μεταγραφές και στάθηκε στο χθεσινό τετ α τετ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Ζέκα.

Τα… καρέ που του έκαναν εντύπωση από την χθεσινή «πρώτη» του Παναθηναϊκού στο Κορωπί μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, κάνοντας ειδική μνεία σε Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Ζέκα και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

«Είδαμε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς κοντοκουρεμένο, που δεν θυμάμαι να το έχει ξανακάνει παρότι έχει τα γούρια του, ενώ πρέπει να καταγράψουμε και τη θερμή αγκαλιά του στον Αϊτόρ, που δείχνει πως η σχέση τους είναι εξαιρετική, αλλά και το τετ α τετ του Γιοβάνοβιτς με τον Ζέκα.

Αυτή η φωτογραφία είναι ενδεικτική για το πως θα κυλήσει η συνεργασία τους στο μέλλον. Αυτά που έχει μάθει για τον Ζέκα είναι τα καλύτερα, μιλάμε για έναν παίκτη ομάδας. Θεωρώ ότι θα ταιριάξουν απόλυτα», είπε μεταξύ άλλων.

 

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στο φιλικό των Πράσινων με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στις 5 Ιουλίου στην Αυστρία, το οποίο έγινε χθες γνωστό.

Ενώ σχολίασε ότι ο Γερεμέγεφ αξίζει να πάρει μια ευκαιρία, συμμετέχοντας στην προετοιμασία του Τριφυλλιού, προκειμένου να δείξει αν μπορεί να αποτελέσει μια τρίτη λύση στο ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπέρβαση Μελισσανίδη, συνολικά 10 εκατ. για Πινέδα - "Φτιαγμένος" ο Αλαφούζος - Στρατηγική ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags