Μπερτράν Ρομπέρ: Σο Metropolis 95,5  μίλησε ο πρώην άσος του Δικεφάλου και αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, τον Γκαρσία, την απόφαση να αποχωρήσει από την δεύτερη ομάδα και όλα όσα ακούγονται στο παρασκήνιο πολύ έντονα.

"Είμαι εδώ στην Κομοτηνή. Ήρθε η μητέρα μου για να κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Είναι πιο ωραία η ζωή εδώ. Γιατί είναι πιο ήρεμα για τα παιδιά μας. Στην Γαλλία έχει περισσότερη φασαρία.

Όσο για τον Πάμπλο Γκαρσία, έχω καιρό να μιλήσω μαζί του. Έχει πολύ δουλειά στη Θεσσαλονίκη. Είμασταν μαζί με τον Γκαρσία. Είμασταν μαζί και με τον Παύλο Δερμιτζάκη που είναι τώρα στον Πανσερραϊκό. Συνεργαστήκαμε μαζί στην Κομοτηνή. Προσωπικά λέω να μείνει ο Πάμπλο εκεί που είναι στον ΠΑΟΚ. Τόσο καλή δουλειά που κάνει. Θα ήταν καλύτερα να μείνει στη Θεσσαλονίκη.

Λέω πάντα κρίμα που ο Πάμπλο δεν έκανε την προετοιμασία με την ομάδα και πήγε αρκετά καλά πιστεύω. Είναι σημαντικό να πάρει την ομάδα από την αρχή. Όταν παίρνεις μία ομάδα, είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσεις εάν δεν έχεις τις κατάλληλες συνθήκες για να δουλέψεις. Συνήθως οι προπονητές δεν πάνε ανάμεσα στη σεζόν. Είναι τόσα χρόνια που η δεύτερη ομάδα τα πάει τόσο καλά. Έχουν ποιότητα στον ΠΑΟΚ και μπορούν να την αξιοποιήσουν περισσότερο”, είπε ο Μπερτράν Ρομπέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνα στόπερ "θηρίο" διάλεξε ο Γιοβάνοβιτς - Ξεχώρισε με Εθνική - Επιστρέφει η... περσινή αποκάλυψη! (Vid)