Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σταματέλος: "Ή ανακοινώνει Μαρτίνεθ ή προχωράει το plan b ο Κορδόν - Δεν θα με χάλαγε ο Βαλβέρδε"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-16 13:38:00

Σταματέλος: "Ή ανακοινώνει Μαρτίνεθ ή προχωράει το plan b ο Κορδόν - Δεν θα με χάλαγε ο Βαλβέρδε"!

Sportdog Team
Σταματέλος: "Ή ανακοινώνει Μαρτίνεθ ή προχωράει το plan b ο Κορδόν - Δεν θα με χάλαγε ο Βαλβέρδε"!

Όσα είπε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών για το θέμα του προπονητή στο λιμάνι.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχε γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες στην Ισπανία, ότι στην Μπιλμπάο σκέφτονται τον Ιραόλα στη θέση του Βαλβέρδε. Τότε χαμογέλασα, γιατί δεν θα με χαλούσε να έφευγε από την Αθλέτικ και να ερχόταν στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όμως…», ήταν η απάντηση του ρεπόρτερ της ομάδας μετά από σχετική ερώτηση του Τάσου Νικολογιάννη.

 

«Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, το κεφάλαιο Μαρτίνεθ θα κλείσει θετικά ή αρνητικά μέχρι την Κυριακή. Ή έρχεται με ανακοίνωση συνεργασίας, ή προχωράει το plan b που δεν μπορεί να αργήσει για ευνόητους λόγους. Ο Κορδόν και η διοίκηση πρέπει να προχωρήσουν στις απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσει η ομάδα ενόψει και των προκριματικών για το Europa League (στις 10/7). Ο Κορδόν έχει κάνει αρκετή δουλειά. Αν ανακοινωθεί τώρα ο προπονητής, ο αθλητικός διευθυντής έχει φτιάξει μία λίστα με χαφ και θέλει έναν χαφ επιπέδου Εμβιλά. Θέλει σίγουρα έναν για τη μεσαία γραμμή», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Αυτό που εισπράττω από το ρεπορτάζ στην Ισπανία είναι πως έχει κλεισμένο τον Μαρτίνεθ και περιμένει κάτι καλύτερο από τον συγκεκριμένο προπονητή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικονομική διαφορά Ολυμπιακού με Μαρτίνεθ - Μεγάλη "ζημιά" ο Μαρτίνς - Συζητήσεις ΠΑΟ για Τρόοστ-Εκόνγκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags