Facebook Pixel Μπρούνο Τσιρίλο: Συγκλονίζει ο Τσιρίλο με την αποκάλυψή του - "Υπέφερα δύο χρόνια με τη κατάθλιψη"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-18 20:01:00

Συγκλονίζει ο Τσιρίλο με την αποκάλυψή του - "Υπέφερα δύο χρόνια με τη κατάθλιψη"

Sportdog Team
Συγκλονίζει ο Τσιρίλο με την αποκάλυψή του - "Υπέφερα δύο χρόνια με τη κατάθλιψη"

Σε ιταλικό Μέσο μίλησε ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ όπου αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη που έδωσε για δύο χρόνια όταν αποφάσισε να σταματήσει να αγωνίζεται επαγγελματικά.

Μπρούνο Τσιρίλο: Συνέντευξη στο Il Foglio Sportivo έδωσε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στη χώρα μας με τη φανέλα τόσο της ΑΕΚ, όσο και του ΠΑΟΚ με τον ίδιο να αναφέρεται τόσο στην καριέρα του, αλλά και στην μάχη του δύο χρόνια με την κατάθλιψη μετά το τέλος της ενασχόλησής του με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

«Ο Λίπι με ήθελε. Ήταν μια γιγαντιαία ομάδα τότε. Ο Λοράν Μπλαν, κάθε μέρα, στο τέλος της προπόνησης, με καλούσε να κάνω κάποια τεχνική. Yπήρχε και ο Ρονάλντο, το Φαινόμενο, που ήταν άπαιχτος όταν σε στόχευε. Μια μέρα του είπα: ''Να βγάλουμε μια γρήγορη φωτογραφία;'' Με κοίταξε και μου απάντησε: ''Γιατί με ρωτάς;'' ήταν τρομερά ταπεινός παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην ιστορία.

Μια πολύ σκοτεινή περίοδος, πανικού και κατάθλιψης. Η αποχώρηση από τα γήπεδα ήταν τραυματική, υπέφερα για περίπου δύο χρόνια. Για να αφήσεις τα πάντα πίσω χρειάζεσαι μεγάλη εσωτερική δύναμη και ευτυχώς είμαι καλύτερα σήμερα, αλλά δεν ήταν εύκολο. Είναι δύσκολο να σε καταλάβουν οι άνθρωποι γιατί αν δεν έχεις υποφέρει ποτέ από αυτό, δεν μπορείς πραγματικά να βοηθήσεις. Είχα γίνει τελείως διαφορετικός και ως εκ τούτου έλαβα βοήθεια από κάποιους ειδικούς», είπε ο Μπρούνο Τσιρίλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή για Μάρκο Λιβάγια - Μεγάλη ελληνική ομάδα τον... παίρνει σχεδόν τζάμπα - ΔΕΝ είναι ο ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags