Facebook Pixel Χουάν Ιτούρμπε: Έσκασε τώρα! Οριστικά παρελθόν ο Ιτούρμπε - Η ομάδα έκπληξη που υπέγραψε - Έρχεται ανακοίνωση
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-19 17:25:00

Έσκασε τώρα! Οριστικά παρελθόν ο Ιτούρμπε - Η ομάδα έκπληξη που υπέγραψε - Έρχεται ανακοίνωση

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Οριστικά παρελθόν ο Ιτούρμπε - Η ομάδα έκπληξη που υπέγραψε - Έρχεται ανακοίνωση

Ο 33χρονος μέσος αποτελεί πλέον παρελθόν για τους Κίτρινους μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και τον ίδιο να αποφασίζει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα... έκπληξη παρά τις "σειρήνες" και από Ελλάδα.

Χουάν Ιτούρμπε: Οριστικά παρελθόν από τον Άρη αποτελεί τελικά ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, με τον ίδιο να μην ανανεώνει το συμβόλαιό του με τους Κίτρινους και μάλιστα όπως έγινε γνωστό από Μέσα του εξωτερικού, πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Βραζιλία.

Πιο συγκεκριμένα ο Χουνα Ιτούρμπε εδώ και καιρό ήταν σε συνομιλίες με την Γκρέμιο και παρά τις φήμες περί... ναυαγίου των διαπραγματεύσεων ο ίδιος, σύμφωνα με τα Μέσα της Βραζιλίας, όχι μόνο έχει συμφωνήσει, αλλά έχει υπογράψει και το νέου του συμβόλαιο και μένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα στον Ολυμπιακό - Μήνυμα Σλούκα με πολλούς αποδέκτες: "Ένα αδιανόητο ταξίδι, για φέτος έφτασε στο τέλος του"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags