Τζιανλούκα Φέστα: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ιταλός προπονητής που έχει εργαστεί στη χώρα μας και μίλησε για τους Γκαμπιαντίνι - Ντάλμπερτ που γνωρίζει από την παρουσία τους στην πατρίδα του.

«Ο Γκαμπιαντίνι είναι πολύ καλός επιθετικός αλλά δεν ξέρω αν θα αποφασίσει να πάει στον ΠΑΟΚ ή στην Κάλιαρι, όπως γράφεται στον ιταλικό τύπο. Ξέρω πως η Κάλιαρι του έχει κάνει πρόταση για 3 χρόνια συμβόλαιο ενώ ο ΠΑΟΚ του έχει κάνει πρόταση για διετές. Είναι ένας παίκτης πολύ έξυπνος, μπορεί να βοηθήσει για να κάνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητισμό. Για μένα είναι καλύτερος από τον Ολιβέιρα, μπορεί να κινηθεί αποτελεσματικά εντός και εκτός περιοχής, είναι γρήγορος παρά το ύψος του, έχει εμπειρία από μεγάλες ομάδες. για να μην αδικήσω τον Ολιβέιρα, είναι διαφορετικού είδους ποδοσφαιριστές, ο Ολιβέιρα είναι καλός μέσα στην περιοχή».

Για τον Ντάλμπαρτ, τόνισε: «Είναι ένας καλός παίκτης, πολύ επιθετικογενής, είναι ταιριαστός μπακ για μια ομάδα που έχει επιθετική τακτική. Έχει πολύ καλό αριστερό πόδι, ίσως λίγο πιο αδύναμος αμυντικά», είπε ο Τζιανλούκα Φέστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρομακτικός εκτελεστής ο Πάντερ, αναβαθμίστηκε ο Έξουμ - Κορυφαίος Αταμάν, έτσι θα βγάλει Έλληνες"