Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έλληνας στόπερ ψηλά στη λίστα Γιοβάνοβιτς - Ποιος ο ρόλος του στον… νέο ΠΑΟ - Έρχεται και παίζει άμεσα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-20 19:20:00

Έλληνας στόπερ ψηλά στη λίστα Γιοβάνοβιτς - Ποιος ο ρόλος του στον… νέο ΠΑΟ - Έρχεται και παίζει άμεσα"

του Γιώργου Κτενά
Έλληνας στόπερ ψηλά στη λίστα Γιοβάνοβιτς - Ποιος ο ρόλος του στον… νέο ΠΑΟ - Έρχεται και παίζει άμεσα"

Όνομα-έκπληξη με εμπειρίες στο εξωτερικό και σε top επίπεδο. Οι Πράσινοι προσπαθούν να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα και παράλληλα να φέρουν παίκτες για να γεμίσουν το ρόστερ ενόψει της δύσκολης σεζόν.

Παναθηναϊκός: Στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Μάριος Οικονόμου σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, καθώς ο πεπειραμένος στόπερ έχει μείνει ελεύθερος από τη Σαμπντόρια.

Το Τριφύλλι ψάχνει μια λύση ακόμα για να δώσει βάθος στην άμυνα, ας πούμε για τον 4ο ιεραρχικά στόπερ (δηλαδή ανεξάρτητα από εκείνον που θα έρθει και θα είναι επιπέδου Σένκεφελντ και Μάγκνουσον), γιατί η φετινή αγωνιστική περίοδος αναμένεται να είναι μεγάλη, με πολλά και σημαντικά παιχνίδια για την ομάδα.

Η λύση του Οικονόμου, που είναι χωρίς ομάδα μετά τον υποβιβασμό της Σαμπντόρια, μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή επιλογή, καθώς και το μέγεθος του Παναθηναϊκού γνωρίζει και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στη Σούπερ Λιγκ.

"4η λύση στον Παναθηναϊκό - Εμπειρία και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής - Για αυτό έχει παίζει η τιμή του"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, που γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα στην Ιταλία, για να μας πει για την παρουσία τού Οικονόμου με τη φανέλα τής Σαμπντόρια τους τελευταίους μήνες.

"Ήρθε ως ελεύθερος τον περασμένο χειμώνα και έπαιξε σε 6-7 ματς τώρα στο τέλος. Ήταν για πολλά χρόνια στη Δανία. Σε μια ομάδα που τελειώνει αγωνιστικά, δεν μπορείς να κρίνεις κανένα παίκτη. Το ίδιο ισχύει και για τον Οικονόμου", ήταν το πρώτο σχόλιο του Γ. Γιαννούλα στο sportdog.

Μπορεί να υπάρξει ως 4η λύση στον Παναθηναϊκό;

"Για 4η λύση μπορεί να είναι, σε μια μακρά σεζόν μάλιστα, ειδικά αν ο Παναθηναϊκός βρεθεί σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Οικονόμου έχει εμπειρία και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής".

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο έχει φτάσει στις 300.000 ευρώ.

"Δεν έπαιζε πολύ, για αυτό έχει πέσει τόσο. Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια είχε πάει σε πρωτάθλημα όπως το δανικό, που δεν έχει προβολή. Τα καλά του χρόνια στην Ιταλία, πάντως, τα είχε κάνει με την Μπολόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπάρχει λόγος που θέλει την Ντίπρο αντίπαλο ο ΠΑΟ - Εβδομάδα εξελίξεων για νέα μεταγραφή

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags