Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Σφήνα" Ολυμπιακού για πρώην top όνομα της ΑΕΚ - Τον θέλει και η Σεβίλλη - Βρήκε... αντι-Εμβιλά στη La Liga
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-22 10:00:00

"Σφήνα" Ολυμπιακού για πρώην top όνομα της ΑΕΚ - Τον θέλει και η Σεβίλλη - Βρήκε... αντι-Εμβιλά στη La Liga!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Σφήνα" Ολυμπιακού για πρώην top όνομα της ΑΕΚ - Τον θέλει και η Σεβίλλη - Βρήκε... αντι-Εμβιλά στη La Liga!

Πανάκριβος αλλά παικταράς και ξέρει πλέον καλά την Ελλάδα! Στο Λιμάνι... ξεσκονίζουν τη λίστα των Αντόνιο Καρδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ από την Ισπανία και ετοιμάζονται για τις πρώτες τους μεταγραφές. Ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζονται, βρίσκεται και μία δύσκολη αλλά εξαιρετική περίπτωση, που έχει ξαναπαίξει στη Super League με τα κιτρινόμαυρα.

Ολυμπιακός: Σε ισπανικό ρυθμό κινούνται το τελευταίο διάστημα οι Πειραιώτες, κάτι που ήταν αναμενόμενο με Ισπανό τεχνικό διευθυντή (-Αντόνιο Κορδόν) και Ισπανό προπονητή (-Ντιέγκο Μαρτίνεθ).

Μάλιστα έχουν γραφτεί διάφορα ονόματα δεξιά και αριστερά ως υποψήφιοι για να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι βρίσκονται πραγματικά στη λίστα των Ερυθρόλευκων. Το ζήτημα είναι κατά πόσο μπορεί να έρθει ο ένας ή ο άλλος, καθώς όταν για παράδειγμα υπάρχει αναφορά στον Σέρτζι Νταρντέρ, που δύσκολα θα συνεχίσει στην υποβιβασμένη Εσπανιόλ αλλά και ενδιαφέρον για παίκτες που κοστίζουν… χρυσάφι.

Οι ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν από την Έλτσε

Παρόλα αυτά υπάρχουν τρεις συν ένας παίκτες που δεν έχουν γραφτεί ακόμα! Πάμε να δούμε ποιοι είναι. Αρχικά να πούμε ότι βρίσκονται στο ρόστερ της Έλτσε, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιο εύκολο να πιάσουν Λιμάνι, καθώς η ομάδα έχει υποβιβαστεί στη Segunda Division.

Ο πρώτος είναι ο χαφ Ομάρ Μασκαρέλ, που στα 30 του χρόνια ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Μπορεί να γίνει αντι-Εμβιλά στην 11άδα και δεν είναι δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα, παρότι έχει συμβόλαιο με την Έλτσε μέχρι το 2025.

Τα ίδια δεδομένα υπάρχουν και για τον Πέρε Μίγια, 30χρονο αριστερό εξτρέμ με 7 γκολ και 1 ασίστ φέτος (σε 33 παιχνίδια με την 'Ελτσε), που επίσης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025, αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα.

Χτύπημα από… ΑΕΚ

Η καλύτερη περίπτωση από εκείνες που βρίσκονται στο ρόστερ τής Έλτσε και, φυσικά, απασχολεί τους Πειραιώτες, είναι εκείνη του Λούκας Μπογέ, που είχε έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2018 για λογαριασμό της ΑΕΚ! Η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ, φέτος είχε 7 γκολ και 1 ασίστ και το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο - Άρα η Έλτσε και σε αυτή την περίπτωση δεν έχει τρόπο για να διαπραγματευτεί σκληρά την περίπτωσή του.

Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι ο Μπογέ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα τής Αργεντινής και, φυσικά, την περίπτωσή του εξετάζει η μισή La Liga - Για παράδειγμα έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει η Σεβίλλη.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φορ 10 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Η μεγάλη διαφορά με Μπακαμπού - Δυνατό σουτ και στημένα" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags