Facebook Pixel Άρης: Οριστικές εξελίξεις για ξένο παίκτη του Άρη - Συμφωνία με ομάδα του εξωτερικού - Μένουν οι ανακοινώσεις
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-22 21:24:00

Οριστικές εξελίξεις για ξένο παίκτη του Άρη - Συμφωνία με ομάδα του εξωτερικού - Μένουν οι ανακοινώσεις

Sportdog Team
Οριστικές εξελίξεις για ξένο παίκτη του Άρη - Συμφωνία με ομάδα του εξωτερικού - Μένουν οι ανακοινώσεις

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας ξένου παίκτη των Κίτρινων, με τα τελευταία να σημειώνουν ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ματέο Γκαρσία: Αντίστροφή μέτρηση για το ποδοσφαιριστή του Άρη, ώστε να γίνει παίκτης της Άτλας στο Μεξικό, με τον ίδιο να μην έχει ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας στο Ισραήλ και τα τελευταία δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι υπάρχει οριστική συμφωνία των δύο πλευρών.

«Ο Αργεντινός Ματέο Γκαρσία έχει καταλήξει σε συμφωνία με το διοικητικό συμβούλιο (σ.σ. της Άτλας) για να υπερασπιστεί τα κόκκινα και μαύρα χρώματα. Ελπίζουν μόνο να περάσει και τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις. Θα είναι τριετές το συμβόλαιο, που θα υπογράψει ο Ματέο Γκαρσία», αναφέρει το ρεπορτάζ της μεξικανικής ιστοσελίδας Milenio.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος Έλληνας μετά τον Αντετοκούνμπο στον ΠΑΟ - "Ντόμινο" με Παπαγιάννη... Ολυμπιακό - Deal 2.5 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags