Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξένος άσος πήγε Ρέντη χωρίς να έχει συμβόλαιο - Θέλει να πείσει τον Μαρτίνεθ - Τέλος ο Παπασταθόπουλος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-27 13:50:00

Ξένος άσος πήγε Ρέντη χωρίς να έχει συμβόλαιο - Θέλει να πείσει τον Μαρτίνεθ - Τέλος ο Παπασταθόπουλος!

Sportdog Team
Ξένος άσος πήγε Ρέντη χωρίς να έχει συμβόλαιο - Θέλει να πείσει τον Μαρτίνεθ - Τέλος ο Παπασταθόπουλος!

Μεγάλη έκπληξη στη σημερινή προπόνηση των Πειραιωτών, καθώς ήταν παρών και ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται και γι' αυτό δεν ανανεώθηκε και το συμβόλαιό του...
 

Μπορεί από τις 31 Ιουνίου να έχει μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Παϊτίμ Κασάμι βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στου Ρέντη!

Ο 31χρονος Ελβετός θα λάβει μέρος στις προπονήσεις και μέσα από την παρουσία του σε αυτές, αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι και κυρίως εάν το συμβόλαιό του θα επεκταθεί για ακόμη έναν χρόνο.

Ο έμπειρος μέσος υπέγραψε τον περασμένο Σεπτέμβριο στον Ολυμπιακό, αλλά λόγω ενός τραυματισμού στον δικέφαλο, ουσιαστικά έχασε το πρώτο μισό της σεζόν. Ξεκίνησε να αγωνίζεται μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, «γράφοντας» συνολικά 14 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Πειραιωτών. Στόχος του είναι να πείσει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να του δώσει μία… δεύτερη ευκαιρία.

Τέλος ο Παπασταθόπουλος

Ύστερα από 2,5 χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτελεί παρελθόν. Οι ιθύνοντες στην ομάδα αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ανανέωση στο κέντρο της άμυνας και να ρίξουν τον μέσο όρο ηλικίας, με αποτέλεσμα ο 35χρονος στόπερ να μην χωράει στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τη νέα σεζόν.

Ο Παπασταθόπουλος πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα με τους ερυθρολεύκους (2021, 2022), ενώ συνολικά πραγματοποίησε 94 εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πετυχαίνοντας και τέσσερα γκολ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags