Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Άκυρο" σε Ολυμπιακό για Μπάρτρα και Γκόμες - Σε πόσα λεφτά είπε "όχι" η Τράμπζονσπορ - Ποιον παίκτη θέλει για αντάλλαγμα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-04 10:28:00

"Άκυρο" σε Ολυμπιακό για Μπάρτρα και Γκόμες - Σε πόσα λεφτά είπε "όχι" η Τράμπζονσπορ - Ποιον παίκτη θέλει για αντάλλαγμα!

Sportdog Team
"Άκυρο" σε Ολυμπιακό για Μπάρτρα και Γκόμες - Σε πόσα λεφτά είπε "όχι" η Τράμπζονσπορ - Ποιον παίκτη θέλει για αντάλλαγμα!

Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι πήραν αρνητική απάντηση από την Τράμπζονσπορ σε πρόταση που έκαναν για τους Μάξι Γκόμες και Μαρκ Μπάρτρα.

Ξανά στο προσκήνιο φέρνουν το ενδιαφέρουν του Ολυμπιακού για τους Μάξι Γκόμες και Μαρκ Μπάρτρα, τουρκικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, το "Trtspor" αναφέρει ότι οι Πειραιώτες πρόσφεραν 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τους δύο παίκτες, όμως η Τράμπζονσπορ απάντησε αρνητικά, καθώς φέρεται να ζητάει 5 εκατ. για να παραχωρήσει αμφότερους.

Τα ίδια δημοσιεύματα των Τούρκων εμπλέκουν τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ με την ομάδα της Τραπεζούντας, η οποία λέγεται ότι θα ήθελε τον Δανό άσο ως έμψυχο αντάλλαγμα από τον Ολυμπιακό, για να συναινέσει στις μεταγραφές των Γκόμες και Μπάρτρα, αν ερχόταν δεύτερη πρόταση από τους Ερυθρόλευκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαπραγμάτευση Ολυμπιακού με Μαξίμοβιτς - Ο λόγος που έφυγε ο Εμβιλά - Έκλεισε οριστικά ο Πάλμα!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags