Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφικό deal που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα - Ο Ζινκερνάγκελ φέρνει στόπερ, επιθετικό και 3.5 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-05 13:05:00

Μεταγραφικό deal που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα - Ο Ζινκερνάγκελ φέρνει στόπερ, επιθετικό με 3.5 εκατ.!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφικό deal που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα - Ο Ζινκερνάγκελ φέρνει στόπερ, επιθετικό με 3.5 εκατ.!

Γιατί δεν θέλει να μείνει ο Δανός και ποιοι θα έρθουν στο Λιμάνι. Οι Κορδόν και Μαρτίνεθ καλούνται να... αδειάσουν ένα πολύ μεγάλο ρόστερ και ταυτόχρονα να φέρουν τους παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και πώς μπορεί να κλείσει η μεταγραφή;

Ολυμπιακός: Ένα ενδιαφέρον σενάριο υπάρχει στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών τις τελευταίες ημέρες, καθώς αποτελεί κοινής λήψης πληροφορία ότι οι Μαρκ Μπάρτρα και Μάξι Γκόμες είναι δύο ποδοσφαιριστές τής Τράμπζονσπορ που αρέσουν στους Ερυθρόλευκους.

Δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει προτείνει 2,5 εκατ. ευρώ για να τους πάρει πακέτο, η Τραμπ ζήτησε τα διπλάσια για να τους παραχωρήσει αλλά υπάρχει κι άλλη προοπτική: Να κλείσει το deal στα 3,5 εκατ. ευρώ, συν την παραχώρηση του Φιλίπ Ζινγκερνάγκελ!

"Χαρούμενος που έφυγε από τον Ολυμπιακό - Είναι Φουστέρ - Άνετα στον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς"

Τι έκανε την τελευταία αγωνιστική περίοδο ο Ζινκερνάγκελ στο Βέλγιο, με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης; Ο Στέφανος Γιωτάκης, δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το βελγικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε στη θητεία του στην Σταντάρ Λιέγης.

"Άρχισε πολύ καλά τη σεζόν. Είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ότι είναι πιο χαρούμενος που έφυγε από τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι ότι η Σταντάρ είναι καλό πρότζεκτ φέτος με πολλές νίκες, συνήθως παίζει ως δεξί εξτρέμ ή πίσω από τον φορ ο Ζινγκερνάγκελ και έχει καλά νούμερα (-9 γκολ και 2 ασίστ στο πρωτάθλημα). Είναι τυχερός γιατί είναι σε ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Δεν είναι Μπιέλ ή Χάμες, που είναι πιο τεχνίτες, αλλά είναι πολυθεσίτης και παίκτης ομάδας, πρεσάρει, βοηθάει τον μπακ όταν παίζει ως εξτρέμ. Ένας εργατικός παίκτης, τύπου Φουστέρ, αλλά ο Τύπος στην Ελλάδα έδωσε λάθος κατεύθυνση με τη μεταγραφή του. Στη Σταντάρ βρήκε χώρο στην 11άδα, στη συμφωνία νομίζω ότι έχουν οψιόν αγοράς που δεν είναι μεγάλη. Στον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς, που τρέχει, θα έπαιζε άνετα. Ο Ολυμπιακός τον πήρε, του έδωσε το 10 στη φανέλα και τον έδιωξε το ίδιο καλοκαίρι. Πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό".

"Παραχωρεί Μπάρτρα και Μάξι Γκόμες η Τράμπζονσπορ - Προχωράει με Ζινκερνάγκελ και 3,5 εκατ. ευρώ"

Το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Βασιλάκο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Τουρκία, για να σχολιάσει το ρεπορτάζ που θέλει τον διεθνή Δανό άσο να γίνεται έμψυχο αντάλλαγμα (συν τα 3,5 εκατ. ευρώ) για να έρθουν στην Ελλάδα οι Μπάρτρα και Μάξι Γκόμες.

"Αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν πείσει, τους πήραν με μεγάλες φιλοδοξίες πέρσι και δεν έπιασαν, ένας από τους λόγους που δεν πήγε καλά οι ομάδα ήταν και η δική τους απόδοση. Αλλά θεωρώ ότι τους παραχωρεί και τους δύο", σχολίασε αρχικά ο Δ. Βασιλάκος μέσω του sportdog και πρόσθεσε: "Θα μπορούσε να προχωρήσει το σενάριο με την παραχώρηση του Ζινκερνάγκελ συν κάποιο ποσό, γιατί ψάχνει παίκτη στη θέση του Ζινκερνάγκελ η Τράμπζονσπορ. Γενικά ψάχνει για καλούς παίκτες". 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πλακώθηκε" με τους οπαδούς και φεύγει από κορυφαία ομάδα - "Με 4 εκατομμύρια υπογράφει Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags