Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για παίκτη του ΠΑΟΚ - Πιέζουν για την μεταγραφή του
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-07 07:28:00

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για παίκτη του ΠΑΟΚ - Πιέζουν για την μεταγραφή του

Sportdog Team
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για παίκτη του ΠΑΟΚ - Πιέζουν για την μεταγραφή του

Νέα ρεπορτάζ έρχονται από το εξωτερικό και αφορούν το μέλλον ξένου ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά και το ενδιαφέρον που συνεχίζει να δείχνει σύλλογος για να τον αποκτήσει.

Στέφαν Σβαμπ: Ψηλά στη λίστα της Ραπίντ Βιέννης είναι ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν Μέσα της πατρίδας του και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα heute.at στέκεται στην πιθανότητα ο έμπειρος μέσος να επιστρέψει μετά από τρία χρόνια στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι οι οπαδοί είναι επιφυλακτικοί.

«Ένας Αυστριακός πρέπει να καλύψει το κενό στο κεντρικό χαφ της Ραπίντ. Το όνομά αυτού είναι τελικά του Στέφαν Σβαμπ, εάν συμφωνήσουν για το κόστος μεταγραφής με τον ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί της Rapid είναι πολύ επικριτικοί με τον 32χρονο. Ακόμη και στην εποχή του μεταξύ 2014 και 2020, ο διάδοχος του αρχηγού Στέφεν Χόφμαν δέχτηκε επανειλημμένα σκληρή κριτική για το στυλ παιχνιδιού του. Το αν αυτή είναι η λύση στα σημερινά προβλήματα της Ραπίντ μένει να φανεί…

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Ραπίντ φαίνεται πως δεν έχουν βρει άλλον παίκτη για την συγκεκριμένη θέση. Πριν από εβδομάδες, ο αθλητικός διευθυντής Μάρκους Κάτζερ αποκάλυψε: «Αυτή η μεταγραφή πρέπει να να γίνει». Οπότε πιθανότατα θα είναι ή ο Στέφαν Σβαμπ ή κανένας», αναφέρει το δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωση-έκπληξη Μαρτίνεθ σε Φορτούνη, Μπιέλ - Γι’ αυτό "έκοψε" Σισέ, Μπα, Κωστούλα - Αλλαγή πλάνου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags