Facebook Pixel Λουίς Πάλμα: Συνεχίζεται το... σίριαλ με Πάλμα - Ομάδα καλύπτει τις απαιτήσεις του Καρυπίδη - "Κλείνει" η μεταγραφή;
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-11 12:49:00

Συνεχίζεται το... σίριαλ με Πάλμα - Ομάδα καλύπτει τις απαιτήσεις του Καρυπίδη - "Κλείνει" η μεταγραφή;

Sportdog Team

Ο άσος από την Ονδούρα βλέπει τους μνηστήρες για την απόκτησή του να αυξάνονται!

Από το βράδυ της Δευτέρας αυξήθηκαν οι μνηστήρες του Πάλμα, μιας και έγινε γνωστό ότι η Γουότφορντ δεν εντάχθηκε απλά στη λίστα αυτών που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή αλλά μέσα από έναν κύκλο επαφών που προηγήθηκε, εμφανίζεται διατεθειμένη να καλύψει και τις οικονομικές απαιτήσεις του Αρη. 

Θυμίζουμε ότι στην τελευταία συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα συζητήθηκε διεξοδικά το ζήτημα του 23χρονου επιθετικού από την Ονδούρα και αποφασίστηκε είτε η πώλησή του μ’ ένα ποσό της τάξεως (τουλάχιστον) των 5 εκατ. ευρώ ή η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με αυξημένες οικονομικές απολαβές.

Μάλιστα, στη διάρκεια αυτής, ο Θόδωρος Καρυπίδης φέρεται να ξεκαθάρισε στον Κροάτη τεχνικό διευθυντή ότι δεν θα μπει καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για ένα ποσό 2.5-3 εκατομμυρίων ευρώ καθώς τέτοιου είδους προσφορές κατατέθηκαν από την πλειοψηφία των ομάδων. 

 

Πηγή: Μetrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags