Facebook Pixel ΑΕΚ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Γαλανόπουλος αποβλήθηκε πιο γρήγορα και από τον Άμραμπατ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-13 21:46:00

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Γαλανόπουλος αποβλήθηκε πιο γρήγορα και από τον Άμραμπατ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Γαλανόπουλος αποβλήθηκε πιο γρήγορα και από τον Άμραμπατ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Έλληνας άσος... έσπασε το ρεκόρ του συμπαίκτη του και αποβλήθηκε νωρίτερα από τον Μαροκινό στο δεύτερο φιλικό με τη Σαχτάρ.

Απίστευτα πράγματα στο διπλό φιλικό της ΑΕΚ με τη Σαχτάρ, αφού όπως συνέβη στο πρώτο με τον Νορντίν Άμραμπατ, η Ένωση δέχθηκε κόκκινη από νωρίς και στο δεύτερο.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος αποβλήθηκε μόλις στο 8' του αγώνα των αναπληρωματικών των δύο ομάδων με προπονητικό χαρακτήρα, που διεξήχθη σε δύο 35λεπτα. Ο αρχηγός της Ένωσης σε αυτό το παιχνίδι ήταν κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή των "κιτρινόμαυρων" και αριστερά, όμως δύο δυνατά μαρκαρίσματα τον εκνεύρισαν.

Αν και παρέμεινε όρθιος, σταμάτησε τη φάση και γύρισε προς έναν αντίπαλο. Ο Ουκρανός έπεσε στο έδαφος κι έπιανε τον λαιμό του, με τον διαιτητή να αποβάλλει τον Έλληνα διεθνή μέσο, κατόπιν συζήτησης και με τον τέταρτο διαιτητή. Ο αγώνας διεκόπη για αρκετά λεπτά, με διαιτητές, προπονητές και παίκτες να προχωρούν σε διαβουλεύσεις για το πώς θα συνεχιστεί το παιχνίδι.

Κάποια στιγμή έμοιαζε πιθανό ακόμα και να συνεχίσει στο παιχνίδι ο Γαλανόπουλος, όμως έπειτα από περίπου οκτώ λεπτά, βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ δεν συνέχισε με παίκτη λιγότερο όμως. Αποφασίστηκε ο Γαλανόπουλος να βγει μεν απ' τον αγωνιστικό χώρο, αλλά ως αλλαγή και τη θέση του να κάνει ο Σταύρος Πήλιος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags