Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρα από Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο - "Δεν εχω γεράσει ακόμα!" - Τι σχολίασε για ταμς του Άρη με την Αραράτ
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-23 15:40:00

Ατακάρα από Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο - "Δεν εχω γεράσει ακόμα!" - Τι σχολίασε για ταμς του Άρη με την Αραράτ

Sportdog Team

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για τον αγώνα του Άρη απέναντι στην Αραράτ, στην Αρμενία, σχολιάζοντας πως... δεν έχει γεράσει ακόμη ποδοσφαιρικά!

Ο Άρης κέρδισε τον Εθνικό Άχνας με 3-1, στο ματς-πρόβα τζενεράλε πριν από την Ευρώπη, και ετοιμάζεται πλέον για το παιχνίδι με την Αραράτ Αρμένια.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δήλωσε στην ΕΡΤ 3 μετά το φιλικό με την ομάδα από την Κύπρο: "Ήταν μια πρόβα πριν από τα επίσημα παιχνίδια, ήταν θετικό το τεστ με την Κυπριακή ομάδα. Δημιουργήσαμε φάσεις, βάλαμε γκολ, κάτι που μας έλειπε και γενικά βγάλαμε πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις.

Στη συνέχεια πρόσεθσε: "Είμαστε πλέον σε… mood Ευρώπης".

Για τη δεύτρη νιότη του, είπε: "Δεν έχω… γεράσει ακόμη, για να πούμε ότι περνάω μια δεύτερη νιότη. Όπως λένε και στην Αγγλία 37 χρόνια μεγάλος, 37 χρόνια νέος (σ.σ. γέλια). Αστειεύομαι βέβαια… Προσπαθώ να δουλεύω σκληρά και να κάνω αυτά που θέλει η ομάδα μου στον αγωνιστικό χώρο, νιώθοντας καλά".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags