Facebook Pixel Επιστροφή Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ! Βγαίνει μπροστά στα δύσκολα - Θα ξεχάσουν Μπότο - Ανησυχεί ο Λουτσέσκου;
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-24 20:30:00

Επιστροφή Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ! Βγαίνει μπροστά στα δύσκολα - Θα ξεχάσουν Μπότο - Ανησυχεί ο Λουτσέσκου;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Επιστροφή Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ! Βγαίνει μπροστά στα δύσκολα - Θα ξεχάσουν Μπότο - Ανησυχεί ο Λουτσέσκου;

Ο Άγγελος Αναστασιάδης φαίνεται ότι ετοιμάζεται να βγει ξανά μπροστά για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, την αγαπημένη του ομάδα, προκειμένου να λειτουργήσει συσπειρωτικά αλλά και αμιγώς αγωνιστικά μετά από την αποχώρηση του Ζοσέ Μποτο.

ΠΑΟΚ: Για τον Πορτογάλο τεχνικό διευθυντή, τα έργα και τις ημέρες του στον Δικέφαλο, τα έχουμε πει πολλές φορές και, μάλιστα, έξω από τα δόντια: Ο Ιβάν Σαββίδης τον είχε "τελειώσει" λόγω επιλογών (Φελιπε Σοάρες, Νάσμπεργκ, Κουαλιάτα, Κάργας, Νάντας, ακόμα και για την καθυστέρηση στην ανανέωση του νεαρού Μοναστηρλή) ήδη από το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Ακόμα και η παρουσία στην προετοιμασια, στο πλευρό της ομάδας (μόνο στο πλευρό της δεν ήταν, καθώς τον είχαν διαρκώς στην απέξω!) ήταν περισσότερο... διακοσμητική.

Ο Μπότο, όμως, αποτελεί παρελθόν από τον Δικέφαλο, αν και πήρε από τον Σαββίδη σχεδόν 1 εκατ. ευρώ - 50.000 ευρώ το μηνιαίο κασέ του και, φυσικά, η αποζημίωσή του για να αποχωρήσει, καθώς είχε κλειστό τριετές συμβόλαιο. Πώς πορεύεται η ομάδα στην επόμενη μέρα της; Με τον Γιώργο Σαββίδη, που έχει την "τρέλα" του σκάουτινγκ και έχει ψαχτεί σχετικά πολύ, και τους Μαλιούφα-Κωστίκο μαζι του.

Κι εδώ είναι που έρχεται η πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη, που έχει ενδιαφέρον φυσικά και δείχνει ότι η ομάδα μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς τεχνικό διευθυντή. "Λες και μέχρι τώρα είχε τεχνικό διευθυντή", είπε έγκυρη πηγή μας από τη συμπρωτεύουσα... Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, μπορεί να λειτουργήσει με το σχημα Γιώργος Σαββίδης, Κωστίκος, Μαλιούφας και κεντρικό πυλώνας σε αυτο το σχήμα, με ρόλο εποπτικό, να έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής έχει αποφασίσει να αποσυρθεί, να αποχωρήσει από την προπονητική, το έχει δηλώσει, και τιμητικά από την ιδιοκτησία τού Δικέφαλου του προτάθηκε η θέση του αντιπροέδρου, που θα είναι επιφορτισμένος με τη δημιουργία τού νέου προπονητικού κέντρου. Επειδή, όμως, μέχρι τότε υπάρχει χρόνος, υπάρχουν φωνές από τη Θεσσαλονίκη που υποστηρίζουν ότι ο Άγγελος θα μπορούσε να βγει μπροστά τώρα και να δώσει λύσεις.

Γιατί το μάτι του έχει χορτάσει ποδόσφαιρο, ξέρει από αθλητές και τη διαχείριση που χρειάζονται, σαφώς και μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο αι τελευταίο λόγο στον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Να δώσει το ok ή να απορρίψει ποδοσφαιριστές για την ομάδα, αφού πρώτα έχουν περάσει τον πρώτο αγωνιστικό και οικονομικό έλεγχο από την ομάδα του Γ. Σαββίδη.

Στο τέλος της γραφής να αισθάνεται και ο Λουτσέσκου ότι υπάρχει ένα μεγάλο μέγεθος στην ομάδα, και δεν είναι στον ΠΑΟΚ χωρίς την επίβλεψη κάποιου ο Ρουμάνος. Γιατί τη φετινή περίοδο ο Ραζβάν παίζει μπάλα με τον Δικέφαλο για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Κι αν δεν πάρει κάποιον τίτλο, δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει στην ομάδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Στο ρόστερ αυτός που "τελείωσε" τον Ζοσέ Μπότο - Πέμπτη επιλογή για Ραζβάν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags