Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη! Στην Ελλάδα ο Μπότο - Σε... ανοιχτή γραμμή με Γιώργο Σαββίδη - Αυτός ο λόγος
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-31 10:00:00

Αποκάλυψη! Στην Ελλάδα ο Μπότο - Σε... ανοιχτή γραμμή με Γιώργο Σαββίδη - Αυτός ο λόγος

Sportdog Team
Αποκάλυψη! Στην Ελλάδα ο Μπότο - Σε... ανοιχτή γραμμή με Γιώργο Σαββίδη - Αυτός ο λόγος

Ο Ζοζέ Μπότο δεν έχει φύγει από την Ελλάδα και οι πληροφορίες τον θέλουν να μένει στην χώρα μας μέχρι τα τέλη του έτους. 

ΠΑΟΚ: Ο πρώην πλέον αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, παρακολουθεί στενά τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη.

Όταν συμφώνησε με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, χωρίς μάλιστα να πάρει κανένα ποσό ως αποζημίωση, αποφάσισαν να διατηρήσουν επαφή για να υπάρχει ομαλή εξέλιξη στην καθημερινότητα της ομάδας, αφού μέχρι και λίγο καιρό πριν ο Μπότο χειριζόταν υποθέσεις που αφορούν σε παίκτες και φυσικά μεταγραφικά ζητήματα.

Αυτός είναι και ο λόγος που στο στενό περιβάλλον του ο Ζοζέ Μπότο δηλώνει απορημένος για την κριτική που του ασκήθηκε επειδή στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του δεν απηύθυνε ειδικό ευχαριστώ στον Ιβάν, αφού έχει πολύ καλή επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της ομάδας και τον γιο του.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Λιβάι στην ΑΕΚ - "Τινάζει την μπάνκα" ο Μελισσανίδης - Πιέζει... λόγω Σαββίδη ο Αουγκούστο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags