Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρίχνει 5 εκατομμύρια στο τραπέζι για εξτρέμαρο ο Ολυμπιακό - Τον "ψήνει" και ο Ιμπόρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-03 08:38:00

Ρίχνει 5 εκατομμύρια στο τραπέζι για εξτρέμαρο ο Ολυμπιακό - Τον "ψήνει" και ο Ιμπόρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ρίχνει 5 εκατομμύρια στο τραπέζι για εξτρέμαρο ο Ολυμπιακό - Τον "ψήνει" και ο Ιμπόρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ερυθρόλευκοι επανέρχονται για μία εξαιρετική περίπτωση, που τους απασχολεί εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Βελτιωμένη προσφορά 5 εκατομμυρίων ευρώ φέρεται να έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός στη Λεβάντε για την μεταγραφή του Χόρχε Ντε Φρούτος, σύμφωνα με τον "Κόκκινο Πρωταθλητή".

Η αποτυχία της ισπανικής ομάδας να ανέβει στη La Liga την έχει φέρει σε δεινή οικονομική θέση και δεν αποκλείεται να βγάλει στο... σφυρί τα αστέρια της, με ένα από αυτά να είναι ο Ντε Φρούτος.

Εκεί ποντάρουν και οι Ερυθρόλευκοι για να μπορέσουν να αποσπάσουν το "ναι" για τον 26χρονο εξτρέμ, τον οποίο προσπαθεί να πείσει να έρθει στο λιμάνι και ο Βιθέντε Ιμπόρα.

Η απόκτηση του τελευταίου από τον Ολυμπιακό φαίνεται να έχει αλλάξει την στάση και του Ντε Φρούτος, καθώς ο Ιμπόρα ήταν αρχηγός της Λεβάντε και αποτελεί άτομο υψηλής επιρροής στην ομάδα και η άποψή του λαμβάνεται πάντα υπόψη.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει ο Ιμπόρα να "ψήσει" τον Ντε Φρούτος να μετακομίσει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, την στιμή που πάντως η Λεβάντε φέρεται να ζητάει περί τα 7 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλό ερυθρόλευκο χτύπημα - Μετά τον Πορόσο, ο Ολυμπιακός παίρνει και φορ τις επόμενες ώρες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags