Facebook Pixel Λουίς Πάλμα: Έσκασε νέα ενδιαφερόμενη για Πάλμα από την Τσάμπιονσιπ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-03 15:00:00

Έσκασε νέα ενδιαφερόμενη για Πάλμα από την Τσάμπιονσιπ!

Sportdog Team

Το όνομα του Λουίς Πάλμα βρίσκεται εδώ και μήνες στο επίκεντρο λόγω του ενδιαφέροντος που έχουν εκδηλώσει ομάδες από την Ευρώπη – και όχι μόνο – για την απόκτησή του.

Λουίς Πάλμα: Ο Ονδουριανός είναι αυτή τη στιγμή ο παίκτης-βιτρίνα των Κιτρινόμαυρων οι οποίοι έχουν εκφράσει ανοικτά την πρόθεσή τους να διαπραγματευτούν, με οποιαδήποτε ομάδα εκδηλώσει επίσημα ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Και απ’ ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής κανένα κλαμπ (βλ. Άντερλεχτ, Ρέιντζερς, ΑΕΚ) δεν έχει… πλησιάσει στα θέλω της ΠΑΕ, με τον επίσημο Αρη να ξεκαθαρίζει ότι, ο Πάλμα δεν θα πουληθεί κάτω από τα 3,5-4 εκατ. ευρώ.

Δημοσιεύματα από την Αγγλία βάζουν (ξανά) δυνατά στο «παιχνίδι» για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό την ομάδα της Στόουκ, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι…  «σχεδιάζει να ανοίξει άμεσα συνομιλίες με τον Αρη για πιθανή συμφωνία», ενώ γίνεται αναφορά και στο ενδιαφέρον των Γουότφορντ και Ρέιντζερς για τον ποδοσφαιριστή.

 

Μάλιστα, τα media στη Βρετανία παρουσιάζουν πιθανή μεταγραφή του Πάλμα ως μία συναρπαστική προσθήκη για την Στόουκ, στα πλαίσια των αλλαγών που επιχειρείται στο ρόστερ της με την προοπτική να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο Πρωτάθλημα της Championship.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου πρόκειται ν’ ανοίξει σύντομα τον κύκλο συζητήσεων με τον Αρη, σε μία προσπάθεια να διαπραγματευτεί την τιμή παραχώρησης των δικαιωμάτων του και θέλοντας να μειώσει την τιμή των 3,5 εκατ. λιρών που διεκδικούν οι Κιτρινόμαυροι. Επιπλέον, σημειώνεται ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο η Στόουκ να προτείνει στον Αρη τον δανεισμό του 23χρονου μεσοεπιθετικού με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Μένει να φανεί εάν το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Daily Mail επιβεβαιωθεί και η Στόουκ πλευρίσει (επίσημα) τον Αρη για τον Πάλμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παλαίμαχος του ΠΑΟ μιλάει για όλα - "Μπορούν την πρόκριση ΠΑΟΚ και Άρης" - Ατάκες για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ

 

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags