Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Μεταγραφή υψηλού επιπέδου για ΠΑΟ, λίγα τα 2.5 εκατ. - Σκούπα στα χαφ ο Αράο - Γι’ αυτό φεύγει από Φενέρ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-15 18:48:00

"Μεταγραφή υψηλού επιπέδου για ΠΑΟ, λίγα τα 2.5 εκατ. - Σκούπα στα χαφ ο Αράο - Γι’ αυτό φεύγει από Φενέρ"

του Γιώργου Κτενά
"Μεταγραφή υψηλού επιπέδου για ΠΑΟ, λίγα τα 2.5 εκατ. - Σκούπα στα χαφ ο Αράο - Γι’ αυτό φεύγει από Φενέρ"

Πώς ήρθε πέρυσι στην Ευρώπη, τι θα δώσει στο Τριφύλλι. Οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν μία σπουδαία μεταγραφή και το Sportdog.gr σας παρουσιάζει τον παίκτη που έρχεται στην Ελλάδα για να πάρει τον τίτλο του... καλύτερου χαφ στη Σούπερ Λιγκ!

Παναθηναϊκός - Γουίλιαν Αράο: Μια ανάσα από τη μεταγραφή του στο Τριφύλλι βρίσκεται ο 31χρονος Βραζιλιάνος άσος, που ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό της Φενερμπαχτσέ και τώρα ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με αξία στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο στα 6 εκατ. ευρώ και με γαλόνια το γεγονός ότι είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, ο Αράο μπορεί να δώσει λύσεις κυρίως στη θέση 6 (όπως και στη θέση 8) αλλά και ως αριστερός ή δεξιός στόπερ κατά συνθήκη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Πράσινοι έχουν κλείσει τη συμφωνία με τη Φενέρ για την απόκτησή του  σε ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ και το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Βασιλάκο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Τουρκία, για να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες για τον παίκτη.

"Σκούπα στα χαφ ο Αράο - Για αυτό τον πήρε ο Ζεσούς στη Φενέρ - Φεύγει γιατί..."

"Τον πήρε ο Ζεσούς πέρσι στη Φενέρ, γιατί ήταν αγαπημένο παιδί του στη Φλαμένγκο. Ως 6άρι παίζει, σκούπα είναι, έπαιρνε την πρώτη μπάλα από την άμυνα και έκανε παιχνίδι. Τον πίστευε πολύ ο Ζεσούς, στα καλά παιχνίδια ήταν βασικός", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε για τον λόγο που τον παραχωρεί τώρα η τουρκική ομάδα: "Ο νέος προπονητής δεν τον πιστεύει, αυτό είναι όλο".

"Δεν είναι πολλά τα 2,5 εκατ. ευρώ - Δεν παίζει με Ρούμπεν στην 11άδα - Καλύτερα τρεξίματα"

Ποια είναι η άποψη που έχεις για εκείνον;

"Είναι καλός παίκτης, υψηλού επιπέδου, δεν είναι πολλά τα 2,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του. Έρχεται για βασικός".

Μπορεί να συνυπάρξει με τον Ρούμπεν στην 11άδα ή θα παίζει ένας από τους δύο;

"Μοιάζει με τον Ρούμπεν, δεν παίζουν μαζί, κάνει αυτό που κάνει ο Ρούμπεν στο παιχνίδι. Έχει ενέργεια αλλά δεν έχει την μακρινή πάσα που βγάζει ο Ρούμπεν. Έχει περισσότερα τρεξίματα ο Αράο, είναι πιο τρεχαντήρι αλλά δεν έχει τη μεγάλη πάσα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... χαμός με Σιώπη τις τελευταίες ώρες - Τον "στέλνουν" σε ελληνική ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags