Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νικολογιάννης: Νικολογιάννης: "Πάρα πολύ δύσκολη ομάδα η Μπράγκα" - Τότε η απόφαση Γιοβάνοβιτς για Αράο (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-18 22:38:00

Νικολογιάννης: "Πάρα πολύ δύσκολη ομάδα η Μπράγκα" - Τότε η απόφαση Γιοβάνοβιτς για Αράο (Audio)

Sportdog Team
Νικολογιάννης: "Πάρα πολύ δύσκολη ομάδα η Μπράγκα" - Τότε η απόφαση Γιοβάνοβιτς για Αράο (Audio)

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, όπως το μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Παναθηναϊκός: Στην καλή κατάσταση που βρίσκεται ο Γουίλιαν Αράο, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες εάν θα προχωρήσει σε άλλες αλλαγές (μέχρι δύο το όριο) στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Μπράγκα.

«Να πούμε ότι άνθρωπος των ''πρασίνων'' θα πάει να δει το εκτός έδρας παιχνίδι της Μπράγκα με την Τσάβες (19/8, 20:00). Ξέρουν ότι είναι μια πάρα πολύ δύσκολη ομάδα. Μπορεί να μην έχει τη λάμψη της Μαρσέιγ, αλλά ως σύνολο φαίνεται να είναι καλύτερα», ανέφερε για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα Playoffs του Champions League.

Επίσης, ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε και στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος στο «Reuters», στην οποία ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στη διαφθορά που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" ο Αλαφούζος - Πουλάει τον Ιωαννίδη με τα διπλά χρήματα που έδωσε ο Μελισσανίδης για Πινέδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags