Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Απογοήτευση ο Ολυμπιακός, πολύ πίσω στην Ελλάδα - Απαιτήσεις από Μαρτίνεθ - Μας θεωρούν... μ@@ες"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-19 10:00:00

"Απογοήτευση ο Ολυμπιακός, πολύ πίσω στην Ελλάδα - Απαιτήσεις από Μαρτίνεθ - Μας θεωρούν... μ@@ες"!

του Γιώργου Κτενά
"Απογοήτευση ο Ολυμπιακός, πολύ πίσω στην Ελλάδα - Απαιτήσεις από Μαρτίνεθ - Μας θεωρούν... μ@@ες"!

"4 μεταγραφές θα τον αλλάξουν, αλλά αυτό που είδαμε ήταν..."! Μία άποψη διαφορετική για την ομάδα των Πειραιωτών, οι οποίοι μπορεί να απέκλεισαν την Γκενκ, όμως δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ. Γιατί χτύπησαν καμπανάκια στα μέσα Αυγούστου και πώς μπορούν όλα να έρθουν τούμπα, αλλά και ένα σχόλιο για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας...

Ολυμπιακός: Το παιχνίδι των Ερυθρόλευκων με τη Γκενκ σχολίασε, μέσω του sportdog, o  Νίκος Καραγιαννίδης - Ιστορικός διευθυντή τής εφημερίδας Φίλαθλος.

Αναφέρθηκε τόσο στην αγωνιστική εικόνα των Πειραιωτών όσο, φυσικά, και στο βάρος τής φανέλας του συλλόγου αλλά και στην ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα και μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην 11άδα της.

"Ολυμπιακός σημαίνει πρωτάθλημα - Με Γκενκ έδειξε μακριά από την πρωτιά στην Ελλάδα - Λίγος και κουτσός τώρα"

"Με αυτή την ομάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, γιατί όταν μιλάμε για Ολυμπιακό μιλάμε για κούπα. Είναι το μεγαλύτερο όνομα στην Ελλάδα βέβαια και ακόμα και αγυμναστη και απροετοίμαστη να είναι η ομάδα του, έχει αέρα πρωταθλητη. Αλλά με την εικόνα που έδωσε με την Γκενκ, με την προβληματική μάλιστα Γκενκ, ένας οπαδός του Ολυμπιακού που δεν μπορεί να πετάει στα σύννεφα - Σου λέει τι είναι αυτό το πράγμα! Ήταν απογοητευτικός ο Ολυμπιακός, εγώ μιλάω ποδοσφαιρικά και δεν ασχολούμαι με το αποτέλεσμα - Αυτό είναι νόμος στο ποδόσφαιρο, γιατί το αποτελεσμα μπορεί να είναι και ανάποδο από την εικόνα του ματς", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Ν. Καραγιαννίδης και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Αυτό που κοιτάζω ενόψει της νέας σεζόν, είναι ότι έδειξε πολύ πίσω από την πρωτιά του πρωταθλήματος. Και δεν τον κρίνουμε τον Ολυμπιακό με βάση τη Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα, αλλά σε σχέση με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός είναι λίγος και κουτσός, ένα πράγμα που δεν το περίμενα να το δω στα μέσα Αυγούστου".

"3-4 μεταγραφές για να αλλάξει η κατάσταση - Θα καθαρίσει Μαρτίνεθ ο Μαρινάκης, αν... - Δεν κρύφτηκε ο προπονητής"

Ο Μαρινάκης, βέβαια, δεν μας έχει συνηθίσει να αφήνει την ομάδα χωρίς καλό υλικό, ενώ παραδοσιακά ο Ολυμπιακός κάνει μεταγραφές στα τέλη Αυγούστου.

"Ο Μαρινάκης δεν είναι προπονητής, αλλά βεβαίως μπορούν να αλλάξουν πολλα και πολυ σύντομα αν το θέλουν στον Ολυμπιακό. Λέμε τι βλέπουμε μέχρι στιγμής όμως, όχι τι μπορεί να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτό που είδαμε με τη Γκενκ ήταν ότι η ομάδα είναι γυμνή. Προφανώς, όμως, με 3-4 μεταγραφές μπορεί να αλλάξει η κατάσταση". 

Ένα σχόλιο για τον νέο προπονητή;

"Δεν μπορώ να κρίνω τον Μαρτίνεθ από τώρα. Αλλά αν συνεχίσει έτσι ο Ολυμπιακός, θα τον καθαρίσει ο Μαρινάκης - Το έχουμε ξαναδεί αυτό το έργο. Δεν μπορείς να είσαι στο Ολυμπιακό και να παρουσιάζεις αυτή την εικόνα σε δύο μήνες από τώρα, για παράδειγμα. Ο Μαρινάκης αγοράζει παίκτες, ρίχνει λεφτά, κι έχει απαιτήσεις. Ο προπονητής είναι βασικό εργαλείο, αλλά αν δεν πηγαίνει καλά τι άλλο μπορεί να γίνει; Για εμένα δεν πρέπει να σταθούμε στην πρόκριση αλλά στην αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός. Αναρωτιέμαι πού θα πάει αυτό το πράγμα. Βέβαια και ο προπονητής δεν κρύφτηκε, είπε ότι η ομάδα θέλει δουλειά. Αλλά φτάσαμε να θέλει δουλειά τώρα που αρχίζει το πρωτάθλημα".

Για το θέμα των ημερών, τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη;

"Το θέμα της βίας είναι σκληρή ιστορία. Αφού η κυβέρνηση θεώρησε ότι οι 4 μεγάλοι είναι εκείνοι που έχουν λόγο, λες και εμείς οι άλλοι είμαστε μαλάκες και δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, περιμένουμε προτάσεις από τους 4 μεγάλους. Ο Τσέφεριν είναι ανύπαρκτος, δοτός, τίποτας, δεν έχει πάρει χαμπάρι και δεν έχει καμία εξουσία, τον ενδιαφέρει μόνο να πηγαίνει το πρωί στο γυμναστήριο και να φτιάχνει το σώμα του".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Ποντένσε για Ολυμπιακό - "Προβλήματα με FFP η Γουλβς, παραμύθι τα 15 εκατ. - Έτσι γυρίζει Ελλάδα"! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags