Facebook Pixel Σούλης Παπαδόπουλος: Μίλησε για όλα ο Σούλης Παπαδόπουλος - Αποθέωσε τον Λουτσέσκου - Ατάκες για Τερζή, ΠΑΟ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-22 20:15:00

Μίλησε για όλα ο Σούλης Παπαδόπουλος - Αποθέωσε τον Λουτσέσκου - Ατάκες για Τερζή, ΠΑΟ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό

Sportdog Team
Μίλησε για όλα ο Σούλης Παπαδόπουλος - Αποθέωσε τον Λουτσέσκου - Ατάκες για Τερζή, ΠΑΟ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο γνωστός Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα του ΠΑΟΚ και του Άρη στην πρώτη αγωνιστική της Super League.

Σούλης Παπαδόπουλος: Ο έμπειρος προπονητής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων, αλλά και για τις ήττες του Άρη από Ντιναμό Κιέβου και ΟΦΗ, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Φραν Βέλεθ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον Άρη: «Ο Φραν Βέλεθ είναι μια ηγετική προσωπικότητα και θα βοηθήσει τον Άρη στα κέντρο της άμυνας. Τόσο το παιχνίδι με τη Ντιναμό όσο και με τον ΟΦΗ θα μπορούσε να τα έχει κερδίσει. Βέβαια την τύχη την φτιάχνεις μόνο σου. Με τον ΟΦΗ έπρεπε να μην χάσει στο τέλος το ματς, εκεί φάνηκε η απειρία από τον πάγκο».

Για την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ τα παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και πάντα οι αλλαγές του Ματίας Αλμέιδα είναι από τη μέση και μπροστά. Ο Αλμέιδα είναι από τους καλύτερους προπονητές, αλλά θέλω να δω και τη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα. Επιμένει στη φιλοσοφία του και τον πιστεύουν όλοι στην ομάδα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου είναι ένας πολύ πονηρός και έξυπνος προπονητής, γνωρίζει τις δυνατότητες της ομάδας του, ξέρει να το διαχειρίζεται ακόμη και όταν ξεφεύγει με τις δηλώσεις του. Δεν περίμενα να προκριθεί κόντρα στη Χάιντουκ αλλά προκρίθηκε και μάλιστα εύκολα. Δείχνει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Λουτσέσκου θα πάει το παιχνίδι με τη Χαρτς σε αργό ρυθμό, ακόμα και αν χάσει στην Σκωτία με ένα γκολ διαφορά θα έχει τον πρώτο λόγο στην Τούμπα, είναι τελείως διαφορετικός στην έδρα του σε σχέση με εκτός έδρας».

Για τον Παναθηναϊκό: «Δεν πίστευα πως στο 2-0 ότι ο Παναθηναϊκός θα μειώσει. Ο Γιοβάνοβιτς έχει δουλέψει πολύ την ομάδα, είναι πιο έτοιμη η ομάδα, είναι όπως ήταν ο Ολυμπιακός επί Βαλβερδε και επί Μάρτινς. Ο Γιοβάνοβιτς δεν θα ρισκάρει πολύ, πηγαίνει στα σίγουρα, επειδή ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμη ομάδα».

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε στάδιο αλλαγής, έχει κάνει αρκετές μεταγραφές. Πιστεύω πως θα περάσει στους ομίλους του Europa League είναι καλύτερη ομάδα από την Τσουκαρίτσκι. Στην Ελλάδα είναι στη φύση του να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά βρίσκεται πιο πίσω από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό», είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παράπονο" τριών εκατομμυρίων από Σαββίδη σε Λουτσέσκου - Κίνδυνος να χαθεί τεράστιο ταλέντο του ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags